Lifedream palvelukalenteri

Tervetuloa tutustumaan palvelukalenteriin. Klikkaa oikealta viikkonäkymä auki.

Tarjoamani palvelut ovat matalan kynnyksen tapahtumia kaikille koirille omistajineen. Voit ilmoittautua mukaan palvelun omalla sivulla, sähköpostilla tai laittamalla minulle tekstiviestiä alla olevaan numeroon. Katso lisätietoa ylävalikosta tai täältä.

Lifedream-treeniryhmä kokoontuu yleensä maanantaisin ja torstaisin treenaamaan henkilöhakua tai metsäjälkeä. Noin kaksi kertaa kuukaudessa treenaamme myös viikonloppuisin. Ryhmät eivät ole tarkoitettu kisaaville, vaan arjessa virikkeellistämistä ja aktivointia koiralleen kaipaaville. Yhteen hakutreeniin otetaan max 6 koirakkoa ja treeniaika on noin 3tuntia. Teemme metsässä risteily- tai partiointiharjoituksia. Oma koira osallistuu etsimiseen 1-2 kertaa riippuen päivän pituudesta. Metsäjäljessä rajoituksena on 6 ohjaajaa johtuen autopaikoista metsässä. Ensikertalaisille järjestän noin kerran kuussa tutustumispäivän lajiin. Yksittäisten treenien hinnat ja muu info, Katso lisää täältä.

Huom kesällä yli 25 asteen helteellä, treenit alkavat vasta 19.30!

Ryhmäläinen, voit ilmoittautua meidän omassa FB-ryhmässä tai ota yhteyttä Hanna Neuvonen / 0452362099 info@lifedream.blog