Lifedream kurssikalenteri

Tervetuloa tutustumaan tuleviin tapahtumiin.

Tarjoamani palvelut ovat matalan kynnyksen tapahtumia kaikille koirille omistajineen. Voit ilmoittautua mukaan palvelun omalla sivulla, sähköpostilla tai laittamalla minulle tekstiviestiä alla olevaan numeroon. Katso lisätietoa tarjoamistani palveluista täältä.

Lifedream-treeniryhmä kokoontuu yleensä torstaisin, perjantaisin ja/tai sunnuntaisin treenaamaan henkilöhakua tai metsäjälkeä. Ryhmät eivät ole tarkoitettu kisaaville, vaan arjessa virikkeellistämistä ja aktivointia koiralleen kaipaaville. Yhteen treeniin otetaan max 6 koirakkoa ja treeniaika on noin 2,5tuntia. Teemme metsässä risteily- tai partiointiharjoituksia. Yhden kauden aikana (huti-Lokakuu) treenejä on noin 40-50kpl. Oma koira osallistuu etsimiseen 1-2 kertaa riippuen päivän pituudesta.

Huom kesällä ja yli 25 asteen helteellä, treenit alkavat vasta klo 19.00 ja talvella pakkasraja haku/tai jälkitreeneihin on -8 astetta. Myös lumi saattaa estää pääsyn metsään.

Lifedream FB-ryhmä. Jos kiinnostuit, voit liittyä meidän omaan FB-ryhmään, missä tiedotan tulevista tapahtumista ja treeneistä. Kurssin jälkeen voit ilmoittautua treeneihin fbssä tai ota yhteyttä Hanna Neuvonen / 0452362099 hanna.neuvonen@seutuposti.fi

Joka Sessen maastokurssit. Ensikertalaisille järjestän noin kerran kuussa tutustumispäivän lajeihin sekä lyhytkursseja. Yhden päivän tutustumiskurssit ovat noin 5 tunnin mittaisia kursseja, joilla teoria käydään ensin täällä meillä ja sen jälkeen siirrytään metsään tekemään käytännönharjoituksia. Päivät sopivat etenkin pitkän matkan tulijoille. Lyhytkursseilla saa hieman syvemmän kuvan lajista kun teoria käydään etänä ja käytäntöä harjoitellaan kahtena erillisenä päivänä. Näiden kurssien jälkeen voi osallistua halutessaan irtotreeneihin. Huom! Alle 4kk ikäiset pennut saavat osallistua irtotreeneihin ilmaiseksi. Yksittäisten treenien hinnat ja muu info, Katso lisää täältä.

”Kiitos kivasta ja antoisasta päivästä! Hyvin tehtävät skaalautuivat osallitujien tarpeiden ja taitojen mukaan ja mahtavaa saada neuvoja ja tsemppiä kokeneelta tekijältä. Kauniit maisemat ja kivat ihmiset loivat turvallisen ja rennon ilmapiirin tehdä yhdessä.”

Pennuille!

 • Heinäkuu: La 1.7-15.7 klo 16-17.30, Metsäinen pentukurssi, katso lisää.
 • Pentujen leikki-ja taitokoulu Somerolla, heinäkuusta 2023 alkaen. Katso lisää
 • Huom! Myös järjestämäni haku- ja jälkikurssit sopivat pennuille! Irtotreeneihin alle 4kk ikäiset pennut pääsevät kurssin jälkeen ilmaiseksi!

Aikuisille:

Heinäkuu: Joka Murren metsäinen aktivointikurssi 1.7-15.7 klo 18-20, katso lisää!

Elokuu, pieni hakukurssi 15-26.8. Katso lisää!

Syyskuu, Pieni jälkikurssi 12-24.9. Katso lisää!

Lokakuu, pieni hakukurssi 17-28.10. Katso lisää!

Koirakurssit Somerolla: heinäkuusta lähtien näyttely- ja käsittelykurssi, pentujen taito- ja leikkikoulu sekä möllitottelevaisuus. Katso lisää!

Tulevat tapahtumat 2023 :

Maastokausi 2023 alkaa huhtikuun lopussa tai kun lumet sulavat metsästä ja päättyy kun lumi tai pakkanen estää metsään pääsyn.

Seuraavat Joka Sessen hauskat hakukurssipäivät:

 • Kesäkuu, pieni hakukurssi 30.5-10.6
 • Elokuu, pieni hakukurssi 15-26.8. Etäluento erikseen 15.8, kaksi käytännönpäivää la 19.8 ja la 26.8 klo 18-20.30
 • Lokakuu, pieni hakukurssi 17-28.10. Etäluento erikseen ja kaksi käytännönpäivää

Katso lisää

Seuraavat Joka Mustin rennot jälkikurssipäivät:

 • Heinäkuu, pieni jälkikurssi 11.7-22.7
 • Syyskuu, Pieni jälkikurssi 12-24.9 (teoria erikseen ja käytännön päivät su 17.9 ja su 24.9 klo 10. 30-12.30.

Katso lisää

Seuraavat Joka Murren metsäiset aktivointikurssit:

Heinäkuu: La 1.7-15.7 klo 18-20, Joka Murren metsäinen aktivointikurssi

katso lisää

Metsäiset pentukurssit:

Heinäkuu: La 1.7-15.7 klo 16-17.30, Metsäinen pentukurssi

Katso lisää täältä

Someron koirakurssit:

 • Heinäkuu : näyttely- ja käsittelykurssi, pentujen taito- ja leikkikoulu sekä möllitottelevaisuus
 • Elokuu: Näyttely-ja käsittelykurssi, möllitottelevaisuus jatkokurssi, pennusta harrastuskoiraksi

Katso lisää

Näyttelytreenit Suomusjärvellä :

 • 21.4 klo 18.30-19.30
 • 5. 5 klo 18.30-19.30
 • kysynnän mukaan!

Katso lisää täältä

”Omalla kohdalla toteutus ylitti odotukset! Hyvä tunnelma, ei ollut ”veren maku suussa” treenaamista ja saatiin selkeät ohjeet miten maastossa kannattaa toimia. Parhaana palkintona tietysti onnellinen koira 🙂 suosittelen koiranomistajille joiden tavoite on kilpailemisen sijaan aktivoida koiraa ja viettää mukavaa aikaa yhdessä. ”