Collieiltama

Haluatko oppia lisää collieista, päästä tutustumaan rodun yksilöihin ja nähdä niitä livenä? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla kyselemään rodusta lisää.

Suurehkon kysynnän myötä järjestän perjantaina 12.8 klo 18.00 Collieiltamat täällä Siltapeltotilalla. Tarkoituksena on, että rodusta kiinnostuneet voivat tutustua koiriini ja kysellä avoimesti minulta kokemuksistani rodun parissa. Huomioithan, että pentuja meille ei ole lähiaikoina tulossa, joten sellaisesta haaveilevat joutuvat etsimään pentua aktiivisesti muualta. En myöskään suosittele erityisesti muita kasvattajia tai heidän yhdistelmiään, vaan tarkoituksena on kertoa omista kokemuksista rodun parissa arjessa ja eri harrastuskentillä. Nähtävillä on sileäkarvaisia collienarttuja kaikissa väreissä sekä mahdollisesti myös uroksia. Hinta 5e.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Minusta

Olen sileäkarvaisten collieiden kasvattaja Salosta. Collieita minulla on ollut yli 20 vuotta ja olen kasvattanut rotua vuodesta 2004 ja pentueita on tullut 15. Toiveena on jatkossa toimia myös pitkäkarvaisten collieiden kasvattajana.

Lue lisää

Seuraa myös:

Tutustu blogiin: