Info

3G5A0559.jpg_img=img4k&dl=1&usersession=epelppi1uu3evbdu3r8t204do0lat1mfq1u5bl15jev1or5f23i38aagghmeb7tblruv987hpnagknfq9vi1g60bq67drj3jgdthg5ed94n1hp460lqpav193gp1lpfbthtn59abvvao1b8qbrb7p8lnehabicamneliqe5kt00tp8mo1kkguOlen nelikymppinen koiraharrastaja Salosta. Olen aina suhtautunut elämään intohimoisesti: vuonna 2007 ostin oman Siltapelto-nimisen talon maalta, vuosina 2004-2014 toimin aktiivisena koirankasvattajana Lifedream-kennelnimellä ja vietän suurimman osan ajastani erilaisten aktiivisten harrastusten parissa. Tällä hetkellä kotona on kaksi sileäkarvaista collieta ja yksi bordercollie, joiden kanssa harrastan tavoitteellisesti agilitya, tokoa, hakua, paimennusta ja näyttelyitä. Sijoituskoiria ei ole. Kasvamassa on kuitenkin nuoret lupaavat nartut Piiku ja Likka, joten mahdollisia pentuhaaveita tulevaisuudelle on. Koiratouhujen lisäksi harrastan kiipeilyä, valokuvausta, pitkänmatkan kävelyä, melontaa ja retkeilyä. Aktiivista blogia elämästäni olen kirjoittanut jo vuodesta 2004 lähtien ja pääset lukemaan juttujani ylävalikosta. Toivon omilla tarinoillani inspiroivani muitakin ihmisiä toteuttamaan unelmiaan ja elämään tavoitteellisesti! Toivottavasti nautit lukuhetkistä tämän blogin parissa!

3G5A0026
Angelniemi, ylärisoolo 2017

Eläinten käyttäytyminen niin keskenään kuin meidän ihmistenkin kanssa on aina kiehtonut minua. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt niin hevosista, koirista, kissoista, vuohista, linnuista, kaneista ja marsuista kuin liskoistakin. Koen, että monipuolinen tietämys on rikkautta parhaimmillaan.  Elämä täällä maaseudulla eläinten kanssa on ollut – no – ei ainakaan tylsää! Tulevaisuudestahan ei koskaan tiedä, mutta olen erittäin onnellinen, että olen saanut elää juuri sellaista elämää kuin olen aina haaveillut. Rohkeutta ja sisua – joskus silkkaa hulluutta – se vaatii, mutta on se kaiken sen arvoista! Lisää meidän kodista voi lukea täältä ->

Minulle rakkaisiin asioihin on eläinten lisäksi aina kuulunut valokuvaus ja kirjoittaminen, hyvät kirjat, elokuvat sekä – no niin, myös hyvä ruoka, viinit ja herkutkin, toki maltillisesti nautittuina ja hyvässä seurassa. Vuonna 2014 syksyllä otin tavoitteekseni kerryttää kävellen kilometrit Espanjassa sijaitsevan Camino de Santiago Compostelan pyhiinvaellusreitin verran. Kävelinkin täällä kotoSuomessa viidessä kuukaudessa tarvittavat hiukan alle 800 kilometriä. Tempaus oli lähtölaukaus uudelle, liikunnalliselle elämäntavalle jonka myötä laihduin 1,5 vuodessa noin 30kg. Haluan jatkossakin ylläpitää kuntoani viettämällä aktiivista elämää kiipeillen, retkeillen ja meloen luonnossa.

3G5A7985
Vuohimäki, 2017

Lifedream on aina merkinnyt omaa tapaani elää: omien unelmien löytämistä ja sen jälkeen rohkeutta niiden toteuttamiseksi. Toivon omalla esimerkilläni antavani ihmisille motivaatiota toteuttaa myös omia haaveitaan ja tavoitteita. Elämä on lyhyt ja kallisarvoinen juttu, joten sitä tulee vaalia ja kunnioittaa kaikissa muodoissaan.  Unelmat ovat ovellasi. Toteuta ne!

To see a World in a Grain of Sand, And a Heaven in a Wild Flower , Hold Infinity in the palm of your hand, And Eternity in an hour” – William Blake

Lifedream – Live your dream

hanna . neuvonen@seutuposti.fi