Info


”Write like it matters, and it will” – Libba Bray

Valokuvaajana ja bloggaajana sivustolla toimii 36-vuotias positiivisesti elämään suhtautuva eukko. Olen aina elänyt elämääni intohimoisesti: 26- vuotiaana ostin oman Siltapelto-nimisen talon maalta, toimin 10 vuotta pienimuotoisena koirankasvattajana Lifedream-kennelnimellä ja vietän edelleen suurimman osan ajastani erilaisten harrastusten parissa. Valokuvauksen ja lemmikkien lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta ja retkeilyä. Aktiivista blogia elämästäni olen kirjoittanut jo vuodesta 2004 lähtien.

3G5A0026
Angelniemi, ylärisoolo 2017

Vuonna 2007 ostin oman Siltapelto- nimisen talon aivan Varsinais-Suomen rajalta. Olin haaveillut omasta mökistä, jonka aidatulla pihalla koirien olisi hyvä juosta, jo kymmenen vuoden ajan, joten olin erittäin kiitollinen kun 26-vuotiaana minulle tarjoutui siihen mahdollisuus. Taloni ovet ovat aina ystävilleni avoimet ja seura tuleekin välillä ihan tarpeeseen, etten vallan ehdi mökkihöperöitymään 😉 Jo pienenä tyttönä haaveilin omasta koirasta. Eläinten käyttäytyminen niin keskenään kuin meidän ihmistenkin kanssa on aina kiehtonut minua. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt niin hevosista, koirista, kissoista, vuohista, linnuista, kaneista ja marsuista kuin liskoistakin. Koen, että monipuolinen tietämys on rikkautta parhaimmillaan. Meillä asuvat eläimet ovat aina olleet minulle ensisijaisesti perheenjäseniä, mutta niiden avulla olen oppinut maailmasta paljon uutta. Elämä täällä maaseudulla eläinten kanssa on ollut – no – ei ainakaan tylsää! Tulevaisuudestahan ei koskaan tiedä, mutta olen erittäin onnellinen, että olen saanut elää juuri sellaista elämää kuin olen aina haaveillut. Rohkeutta ja sisua – joskus silkkaa hulluutta – se vaatii, mutta on se kaiken sen arvoista!

3G5A7769
Vuohimäki, 2017

Minulle rakkaisiin asioihin on eläinten lisäksi aina kuulunut valokuvaus ja kirjoittaminen, hyvät kirjat, elokuvat sekä – no niin, myös hyvä ruoka, viinit ja herkutkin, toki maltillisesti nautittuina ja hyvässä seurassa. Vuonna 2014 syksyllä otin tavoitteekseni kerryttää kävellen kilometrit Espanjassa sijaitsevan Camino de Santiago Compostelan pyhiinvaellusreitin verran. Kävelinkin täällä kotoSuomessa viidessä kuukaudessa tarvittavat hiukan alle 800 kilometriä. Tempaus oli lähtölaukaus uudelle, liikunnalliselle elämäntavalle jonka myötä laihduin 1,5 vuodessa noin 30kg. Tällä hetkellä (2017) elämäni on yhä enemmän painottunut kotoa pois päin kun aikani kuluu kiipeillen, meloen, sukeltaen tai muuten vain luonnossa samoen. Aina kun muilta kiireiltä kerkiän käyn myös auttelemassa Lohjalla maastotalli Preryan tiloissa suomenhevosten kanssa. Haaveissa on aloittaa myös aktiivinen retkeilyharrastus.

Alkusyksystä 2017 päätin alkaa toteuttaa unelmaani vuorikiipeilystä ja sen johdosta aloitin työt lastenhoitajana perustyöni lisäksi (säästääkseni rahaa) ja treeneihin tuli hieman vaativampi sävy. Toiveenani onkin päästä kokemaan vuoret ja Pohjolan arktinen luonto ennen kuin se ilmastonmuutoksen myötä muuttuu peruuttamattomasti. Tarkemmin matkastani kohti huippuja voit lukea blogista.

3G5A7985
Vuohimäki, 2017

Lifedream on aina merkinnyt omaa tapaani elää: omien unelmien löytämistä ja sen jälkeen rohkeutta niiden toteuttamiseksi. Toivon omalla esimerkilläni antavani ihmisille motivaatiota toteuttaa myös omia haaveitaan ja tavoitteita. Elämä on lyhyt ja kallisarvoinen juttu, joten sitä tulee vaalia ja kunnioittaa kaikissa muodoissaan.  Unelmat ovat ovellasi. Toteuta ne!

To see a World in a Grain of Sand, And a Heaven in a Wild Flower , Hold Infinity in the palm of your hand, And Eternity in an hour” – William Blake

Lifedream – Live your dream

hanna . neuvonen@seutuposti.fi