Elämysmatkailua

Järjestän ystävilleni ja tuttaville erilaisia tempauksia useita vuodessa. Olemme käyneet mm. maastoratsastamassa, kiipeilemässä ja sukeltamassa. Olen itse erittäin kiinnostunut elämysmatkailusta ja tällä tavoin pääsen myös tukemaan lähiseutu- ja kotimaanmatkailua. Lisäksi ihmisten aito ilo ja innostus heidän päästessään kokemaan jotakin suurta ja ikimuistoista on aina motivoinnut minua.

Onko sinun yritykselläsi tai yhdistykselläsi jokin palvelu, jota voisimme päästä kokeilemaan? Mönkijäsafari, kalliokiipeilyä tai vaikkapa koskenlaskua? 😀 Ota yhteyttä ja lupaan toimia ryhmän kerääjänä sekä markkinoida tapahtumaa ystävilleni mm.facebookissa ja kotisivuillakin.

Vinkki: jos olet kiinnostunut elämysmatkailusta ja toivoisit innnokasta kaveria tämän tyyppisiin tempauksiin, ota yhteyttä! Meidän porukkaan mahtuu aina uusia innokkaita ja uteliaita seikkailijoita. Kaikki hinnat ovat yrittäjien omia, mutta kuka tietää? Jos ollaan oikein kiltisti, voimme kenties saada porukka-alennuksia! 😉 Tervetuloa mukaan!

Hanna N.

hanna.neuvonen@seutuposti.fi

Tulevia tempauksia:

  • Porukka maastovaellus suomenhevosilla 2h / huhti-toukokuu 58e
  • Laitesukelluskokeilu? kesäkuu? 50e
  • Melontakurssi 11-12.6 110e
  • Koskenlaskua Kymijoella 2.7 50e
  • Islanninhevosvaellus elo/syyskuu?