Elmo

Diamondfox Mustang

sileäkarvainen collie uros

Sir Elmo s. 11.12.2021
Kasvattaja Päivi Iivonen, Diamondfox
Omistaja: Sari Raunio
Sukutaulu
Kuvagalleria
Harrastaa tavoitteellisesti mm. näyttelyitä ja pk-lajeja
Isä: ”Nacho” (FI MVA CZ MVA CMKU MVA EE JMVA MV-21 V-19 JV-19 PMV-19 PMJV-19 CACIB Clingstone’s Conspiracy Theory)
Emä: ”Vivian” (C.I.B NORDIC MVA FI MVA NO MVA EE MVA LT MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA LTJV-18 TLNJW-18 TLNW-18 Diamondfox Amazing Love)

Seuraa Elmoa instassa!

Elmo on kotona asuvan Pimun täysveli ja asustaa ystäväni Sarin luona Espoossa. Elmo viettää myös paljon aikaansa perheen mökillä Somerolla, osallistuu tiimimme tapahtumiin ja pyörii joukossa muutenkin.

Ystäväni Sari otti minuun yhteyttä syksyllä ja mainitsi haluavansa hankkia sileäkarvaisen collien keskikokoisten villakoirapoikiensa kaveriksi. Niinpä parin mutkan kautta päädyin soittamaan Päiville hänelle syntyvästä Vivianin tulevasta pentueesta. Päivin kanssa meillä on ollut läheiset välit siitä lähtien kun ystäväni Maijun kanssa hommattiin tiimiin Unto, Vivianin ensimmäisestä pentueesta ja nyt tuntuikin varsin luontevalta olla jälleen kyselemässä häneltä pentua. Yhdistelmä oli juuri sitä mitä Sari kaipasi: ulkonäköä ja toimintaa.

Tulevaisuudessa Sari on innostunut harrastamaan Elmon kanssa tavoitteellisesti ainakin näyttelyitä ja palveluskoiralajeja. Myös rallytoko ja agility kuuluvat harrastuksiin. Seuraan erittäin suurella mielenkiinnolla millaiseksi tämä poika kasvaa ja jälleen, toiveissa on saada sitä myös omaan käyttööni kunhan aika koittaa.

Kiitos Päiville tästä uudesta tiimimme jäsenestä! 🙂