Jukka


3G5A8526Timonan Emil Enjoys Extreme

Sileäkarvainen collieuros

JUKKA s. 10.5.2014

Kasv. Tuula Tikkanen

Om. Hanna Neuvonen

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Silmät: cea-vapaat (kantaja)

DM: N/N

Missikisat: SERT

Treenaa agilitya.

Sukutaulu SKLnn koiranetissä

KUVIA JUKASTA

Jukka 3v.

Jukan muuttaminen luokseni oli pitkän harkinnan tulos. Nähdessäni Tuulan tulevan Santun ja Moiran yhdistelmän huokaisin ihastuksesta. Suvussa oli monta minulle tuttua koiraa ja piti siis pohtia tarkasti mahtuisiko kotiin vielä yksi soopeli uros. Kertaakaan en ole katunut! Jukka on iso ja muhkea poika, jonka luonne on niin täyttä kultaa, etten tiedä tuleeko tällaista tapausta enää koskaan toista vastaan. Se rakastaa pusutella ja toimii se ihan mukavasti agilitytreeneissäkin.

Jukka on kuulemma perinyt äitinsä Moiran ulkonäön ja isänsä luonnetta. Se on hieman epävarma suhteessa muihin koiriin, mutta ihmisiä rakastaa valtavasti. Jukka on onnellisimmillaan sylissä, mahdollisimman lähellä. En ole ennen omistanut urosta, joka todella tunkee iholle ja pysyy siinä vaikka kuinka kauan. Se on kaikkialla mukana, innoissaan kun vaan saa olla mukanani. Harrastamme näyttelyitä, joita Jukka rakastaa. Siitä on hienoa päästä juoksemaan rinkiä ja esiintymään 😀 Jukalla on muhkean luonteensa lisäksi muhkea ulkoinen olemus; se on voimakasluutoinen ja isokokoinen. Kaikenkukkuraksi sillä on hieman avonainen turkki. Innostuessaan se nostaa hieman häntäänsä, mutta muuten se on rungoltaan mielestäni tasapainoinen ja kaunis koira. Jukalla on luonnon korvat ja suloinen, unelmoiva ilme.

Jukka 6vko<3

Harrastuksissa Jukka on hitaasti lämpeävä. Sen pentumainen luonne tarkoittaa, sitä, ettei se jaksa keskittyä kovin kauaa. Tämä näkyy agilityssa lähinnä vireen ja vauhdin laskuna, mutta silti se suorittaa minulle loppuun asti. Se ei pelkää alustoja eikä ääniä. Jukka ei myöskään hauku usein, yleensä vain hyvästä syystä. Palkkana treeneissä toimii parhaiten lihapulla tai nakki, mutta Jukka tykkää myös kiskoa ja repiä leluja koko suulla. Paimennuksessa Jukka suhtautui lampaisiin ystävällisesti ja nätisti. Se kulki lammaskatraan takana eikä yrittänyt jahdata eläimiä.

Kiitos Tuulalle tuhannesti tämän kultaisen pojan saamisesta kotiin! Olen niin rakastunut tähän jössikkään!! ❤ Jukka on saatavilla jalostukseen terveille ja hyväluonteisille nartuille.