Palvelut

Unelmasta elämäntapa.

Olen haaveillut omasta koirasta niin kauan kuin voin muistaa ja se olikin lapsuuteni merkittävin unelma. Lopulta hankin ensimmäisen koirani yli 20 vuotta sitten. Koiran ja ihmisen välinen yhteys ja tuhansien vuosien yhteinen evoluutio ovat minulle jatkuva opiskelun sekä ihmettelyn aihe. Lue lisää käymistäni eläinten käyttäytymiseen liittyvistä koulutuksista täältä.

Olen kasvattanut collieita vuodesta 2004 ja omistanut vuosien aikana myös useita muita rotuja kuten huskeja, bordercollien, irlanninsusikoiran ja terrierejä. Kilpailen koirieni kanssa agilityssa, tokossa, näyttelyissä ja rally-tokossa. Oma aikani ei riitä useammassa lajissa kilpailemiseen, mutta haluan tarjota koirilleni mahdollisuuksia lajityypilliseen käyttäytymiseen: nenän käyttöön, käytöksen tarjoamiseen ja ihmisen kanssa toimimiseen. Treenaamme tästä syystä aktiivisesti myös omaksi iloksi maastolajeja. Syksyllä 2021 päätin kokeilla tarjota tällaisia palveluja myös muille kaltaisilleni koiranomistajille. Voit lukea lisää minusta täältä.

Tarjoan matalan kynnyksen palveluita kaikille koirille riippumatta rodusta tai aikaisemmasta kokemuksesta ja tavoitteena on sinun sekä koirasi välisen yhteyden rakentaminen ja vahvistaminen hauskan tekemisen kautta. Lähtökohtana on kokonaisvaltainen, myötätuntoon, kunnioitukseen ja viimeiseen tutkittuun tietoon perustuva koirien käsittely niin arjessa kuin harrastuskentillä. Tervetuloa mukaan!

Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit palveluistani.

  • email: hanna.neuvonen@seutuposti.fi
  • tel: 0452362099
  • HINNASTO 2023

Joka Sessen hauskat hakupäivät

Lifedream Joka Sessen hauskat hakupäivät ja -treenit ovat kaikille avoimia koulutuksia, joissa keskitytään koirien virikkeellistämiseen arjessa. Haluaisitko löytää hauskan harrastuksen rennossa ja samanhenkisessä porukassa ja luonnosta nauttien?

LUE LISÄÄ!

Joka Murren metsäinen aktivointikurssi

Nautitko luonnossa liikkumisesta? Metsä on uskomaton voimavara meille suomalaisille ja myös koirat luonnollisesti pitävät metsässä olemisesta. Tällä hauskalla kurssilla opit erilaisia tapoja virikkeellistää koiraasi metsälenkillä tai vaikkapa kesämökin pihalla. Tule oppimaan matalalla kynnyksellä uusia vinkkejä arjen aktivointiin! Sopii erinomaisesti myös pentujen ensimmäiseksi harrastuskurssiksi.

LUE LISÄÄ!

Joka Mustin rennot jälkipäivät

Lifedream Joka Mustin rennot jälkipäivät ja -treenit ovat kaikille avoimia koulutuksia, joissa keskitytään koirien virikkeellistämiseen arjessa. Jäljen harrastaminen on helppoa ja silti koirallesi rakentavaa puuhaa. Tule nauttimaan päivästä luonnon helmassa!

LUE LISÄÄ!

Koirakurssit Somerolla

Lifedream goes TO Somero! Heinäkuussa 2023 aloitan kouluttamaam matalan kynnyksen kursseja Somerolla M&M Koiratilassa. Halli sijaitsee aivan Someron keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kesällä starttaavat näyttely- ja käsittelykurssit, Pentukurssit ja möllitottelevaisuuskurssit!

LUE LISÄÄ!

Pentuneuvola ja yksärit

Pentuneuvola on täysin uudenlainen koirapalvelu, joka on suunnattu vasta koiraa harkitseville ja pienten pentujen omistajille. Pääpaino on ongelmien ennaltaehkäisyssä ja pennun sosiaalistamisessa. Neuvolan palvelut ovat avoimia kaikille roduille.

Lue lisää!

Pentukurssit ja leikkitreffit

Tervetuloa leikkimään isolle pihalle pentujen ja sosiaalisten aikuisten koirien kanssa. Sovitaan yksilöllisesti pentusi mukaan kohtaamiset ja yritetään ennaltaehkäistä mahdollisia klikkitilanteita. ->

Lue lisää!

Lotta 2v. Kuva: Suvi Lehto

Näyttely- ja käsittelytreenit

Matalan kynnyksen näyttely- ja käsittelytreenejä Suomusjärvellä, Salossa.

Lue lisää!

Tuotetilaukset

Kauttani on nyt mahdollista tilata tuotteita ja koiranruokia.

Lue lisää!