Palvelut

Unelmasta elämäntapa.

Olen haaveillut omasta koirasta niin kauan kuin voin muistaa ja se olikin lapsuuteni merkittävin unelma. Lopulta hankin ensimmäisen koirani yli 20 vuotta sitten. Koiran ja ihmisen välinen yhteys ja tuhansien vuosien yhteinen evoluutio ovat minulle jatkuva opiskelun aihe. Koirien kasvattamisesta tulikin nopeasti elämäntapa. Pienten pentujen ja sopivien uusien kotien yhdistäminen on minulle tärkeä juttu.

Oma aikani ei riitä useammassa lajissa kilpailemiseen, mutta haluan tarjota koirilleni mahdollisuuksia lajityypilliseen käyttäytymiseen: nenän käyttöön, käytöksen tarjoamiseen ja ihmisen kanssa toimimiseen. Syksyllä 2021 päätin tarjota tällaisia palveluja myös muille kaltaisilleni koiranomistajille.

Tarjoan matalan kynnyksen palveluita kaikille riippumatta rodusta tai aikaisemmasta kokemuksesta ja tavoitteena on sinun sekä koirasi välisen yhteyden rakentaminen ja vahvistaminen hauskan tekemisen kautta. Lähtökohtana on kokonaisvaltainen, myötätuntoon, kunnioitukseen ja viimeiseen tutkittuun tietoon perustuva koirien käsittely niin arjessa kuin harrastuskentillä. 

Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit palveluistani.

Hakupäivät

Lifedream Joka Sessen hauskat hakupäivät ja -treenit ovat kaikille avoimia koulutuksia, joissa keskitytään koirien virikkeellistämiseen arjessa. Haluaisitko löytää hauskan harrastuksen rennossa ja samanhenkisessä porukassa ja luonnosta nauttien?

LUE LISÄÄ!

Jälkipäivät

Lifedream Joka Mustin rennot jälkipäivät ja -treenit ovat kaikille avoimia koulutuksia, joissa keskitytään koirien virikkeellistämiseen arjessa. Jäljen harrastaminen on helppoa ja silti koirallesi rakentavaa puuhaa. Tule nauttimaan päivästä luonnon helmassa!

LUE LISÄÄ!

Valokuvauspäivät

Kohtuuhintaisia valokuvauspalveluja Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Järjestän silloin tällöin valokuvauspäiviä Salossa ja Turussa. Myös yksityiskäyntejä. Hanki samalla kertaa koko kauden somekuvat!

Lue Lisää!

Kotisivut

Suunnittelen, toteutan ja ylläpidän yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä kotisivuja yksityishenkilöille, koiran kasvattajille tai pienille yrityksille. Jos kaipaat apua matalalla kynnyksellä, ota rohkeasti yhteyttä!

Lue Lisää!

Pentuneuvola ja pentuyksärit

Pentuneuvola on täysin uudenlainen koirapalvelu, joka on suunnattu vasta koiraa harkitseville ja pienten pentujen omistajille. Pääpaino on ongelmien ennaltaehkäisyssä ja pennun sosiaalistamisessa. Neuvolan palvelut ovat avoimia kaikille roduille.

Lue lisää!

Pentukurssit ja leikkitreffit

Tervetuloa leikkimään isolle pihalle pentujen ja sosiaalisten aikuisten koirien kanssa. Sovitaan yksilöllisesti pentusi mukaan kohtaamiset ja yritetään ennaltaehkäistä mahdollisia klikkitilanteita. ->

Lue lisää!

Näyttely- ja käsittelytreenit

Matalan kynnyksen treenejä Salon Suomusjärvellä.

Lue lisää!

Tuotetilaukset

Kauttani on nyt mahdollista tilata tuotteita ja koiranruokia.

Lue lisää!