Palvelut

Lähtökohtana kokonaisvaltainen, myötätuntoon, kunnioitukseen ja viimeiseen tutkittuun tietoon perustuva koirien käsittely niin arjessa kuin harrastuskentillä. Tarjoan palvelujani myös yhdistyksille, kasvattajille tai kaveriporukoille kasvatti- tai teemapäiviin. Kysy lisää!

Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit palveluistani.

Hakupäivät

Lifedream Joka Sessen hauskat hakupäivät ja -treenit ovat kaikille avoimia koulutuksia, joissa keskitytään koirien virikkeellistämiseen arjessa. Haluaisitko löytää hauskan rennon harrastuksen samalla luonnosta nauttien?

LUE LISÄÄ!

Jälkipäivät

Lifedream Joka Mustin rennot jälkipäivät ja -treenit ovat kaikille avoimia koulutuksia, joissa keskitytään koirien virikkeellistämiseen arjessa. Jäljen harrastaminen on helppoa ja silti koirallesi rakentavaa puuhaa. Tule nauttimaan päivästä luonnon helmassa!

LUE LISÄÄ!

Valokuvaus

Kohtuuhintaisia valokuvauspalveluja Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Järjestän silloin tällöin valokuvauspäiviä Salossa ja Turussa. Myös yksityiskäyntejä. Hanki samalla kertaa koko kauden somekuvat!

Lue Lisää!

Kotisivut

Suunnittelen, toteutan ja ylläpidän yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä kotisivuja yksityishenkilöille, koiran kasvattajille tai pienille yrityksille. Jos kaipaat apua matalalla kynnyksellä, ota rohkeasti yhteyttä!

Lue Lisää!

Pentuneuvola

Pentuneuvola on täysin uudenlainen koirapalvelu, joka on suunnattu vasta koiraa harkitseville ja pienten pentujen omistajille. Pääpaino on ongelmien ennaltaehkäisyssä ja pennun sosiaalistamisessa.

Lue lisää!

Ison pihan leikkitreffit

Tervetuloa leikkimään isolle pihalle pentujen ja sosiaalisten aikuisten koirien kanssa. Sovitaan yksilöllisesti pentusi mukaan kohtaamiset ja yritetään ennaltaehkäistä mahdollisia klikkitilanteita.

Lue lisää!