Palvelut

Lähtökohtana kokonaisvaltainen, myötätuntoon, kunnioitukseen ja viimeiseen tutkittuun tietoon perustuva koirien käsittely niin arjessa kuin harrastuskentillä. 

Maastopäivät

Lifedream maastopäivillä pääset koirasi kanssa tutustumaan jäljestykseen ja henkilöhakuun. Päivät ovat suunnattuja ihmisille, jotka eivät ole kiinnostuneita syystä tai toisesta kilpailemisesta, vaan etsivät erilaisia tapoja virikkeellistää ja motivoida koiriaan arjessa. Metsässä työskentely kehittää koiraa fyysisesti, vahvistaa koiran ja omistajan välistä suhdetta ja tarjoaa itsenäistä tekemistä. Tavoitteena on onnellinen ja lajityypillistä käyttäytymistä (hajutyöskentelyä) toteuttamaan päässyt koira!

Valokuvaus

Tarjoan kohtuuhintaisia valokuvauspalveluita Salossa, Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Minulla on koiranomistajana ja – kasvattajana 20 vuoden kokemus eri ikäisten ja kokoisten koirien kuvaamisesta. Pidän vahvoista kuvista, joissa on paljon syvyyttä sekä sanomaa, tavalla tai toisella. Koen olevani klassinen kuvaaja, en nimittäin juurikaan käsittele kuvia jälkikäteen, enkä käytä esimerkiksi Photo shop-ohjelmia.

Lomitus ja eläinten hoitopalvelut

Tarjoan kokenutta ja asiantuntevaa lomituspalvelua kenneleille ja pientilallisille. Minulla on vankka kokemus eri rotuisista ja ikäisistä koirista, synnytyksistä, pienistä pennuista ja hoitotoimenpiteistä. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt myös hevosista, kissoista, vuohista, lampaista, linnuista, kaneista ja marsuista kuin liskoistakin. Hoidan lemmikkejäsi kuin omiani sillä aikaa kun olet poissa kotoa. Ota yhteyttä niin sovitaan tutustumiskäynti.

Neuvola

Pentuneuvola on täysin uudenlainen koirapalvelu, joka on suunnattu lähinnä ensimmäistä koiraansa ottaville, mutta miksei muillekin. Se lähti halustani kyetä ennaltaehkäisemään koiran myöhempää ongelmakäyttäytymistä sekä tavoitteestani tarjota pennunostajille jokin helposti lähestyttävä, matalan kynnyksen taho, jonka puoleen kääntyä avoimissa kysymyksissä jo ennen sopivan rodun, kasvattajan tai pennun valintaa.

Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit palveluistani: