Valokuvaus

Valokuvausta myös haastavissa olosuhteissa! ❤

Olen harrastelijavalokuvaaja Salon Kiskosta. Valokuvaus on aina ollut minulle rakas harrastus ja vuosien aikana olen kuvannut paljon sekä omiani, että muiden lemmikkejä, luontoa ja villieläimiä. Valokuvaus on ohjannut elämäni suuntaa jo hyvin pitkään, joten odotan innolla mihin se seuraavaksi minut viekään! Minulla on koiranomistajana ja – kasvattajana 20 vuoden kokemus eri ikäisten ja kokoisten koirien kuvaamisesta. Pidän vahvoista kuvista, joissa on paljon syvyyttä sekä sanomaa, tavalla tai toisella. Koen olevani klassinen kuvaaja, en nimittäin juurikaan käsittele kuvia jälkikäteen, enkä käytä esimerkiksi Photo shop-ohjelmia. Tästä syystä myös hinnat pysyvät kohtuullisina, mutta kuvat ovat silti laadukkaita ja näyttäviä.

Olen suorittanut hyväksytysti Muurlan opiston valokuvauksen peruskurssin 2015-2016. Kamerakalustooni kuuluu tällä hetkellä runko Canon Mark II, muita halvempia järkkäreitä sekä eri kokoisia objektiiveja. Taloudesta löytyy myös GoPro Silver4 vedenalaisiin kuvauksiin sekä videointiin.

ELOKUUN KUVAUSPÄIVÄ JÄRJESTETÄÄN TURUSSA SUNNUNTAINA 15.8.21. Hinta 35e/ Vähintään 5 kuvaa ja saman omistajan toinen koira 17e. TÄYNNÄ! 

SYYSKUUN KUVAUSPÄIVÄ ESPOOSSA 5.9

Jos olet kiinnostunut kuvistani, parhaiten yhteyttä saa lähettämällä sähköpostia:  hanna.neuvonen@seutuposti.fi

TUTUSTU LAAJEMPAAN PORTFOLIOONI TÄSTÄ 

Lue valokuvaukseen liittyviä kirjoituksiani blogista, täältä.

HINNASTO 2021:

  • Koirakuvaus miljöössä 20-30min: 45e +kilometrit  (vähintään 5 kuvaa)
  • Koirakuvaus osana järjestämääni kuvauspäivää 20-30min: 35e (vähintään 5 kuvaa)
  • Muut lemmikit: kysy lisää sähköpostilla!

PAKETTIHINNAT kasvattajille tai useamman koiran omistajille:

  • Kasvattajakuvaus, kaikki kasvattajan omat koirat 85e (plus kilometrit). Vähintään 3 kuvaa jokaisesta ja / tai ryhmäkuva
  • Pentuekuvaus: pentueen pentukuvaus, perinteiset seisotus- ja istumiskuvat sekä 2 vapaata kuvaa emosta pentujen kanssa. 70e (plus kilometrit)
  • Jotain muuta mielessä? Ota yhteyttä!

Tapahtumakuvaus: ota yhteyttä niin sovitaan yhdessä sopiva hinta.

YRITYSTIEDOT:

Lifedream Colliet, Y-tunnus 3154931-1

Muutamia kuviani vuosien varrelta, lisää löytyy galleriasta: