About us

Kennel Lifedream can be found in the middle of the lush landscape of Southwest Finland. The fields and small rivers are part of the Finnish national landscape. I live in a little red house with dogs, cats and sheep who spend summertime with us. I am mainly training my dogs for agility and obedience, but we also do herding and some searching.

In addition to doghobbies, I am also active climbing and kayaking enthusiast. I love outdoors and spend also time hiking.

3G5A8771Thankyou for visiting my website!
Contact information:
hanna.neuvonen@seutuposti.fi
Looking for more?

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.