Piiku läpäisee paimennuksen taipumustestin

Tänään Piiku läpäisi paimennuksen tapimumustestin kirkkaasti laatusanalla ”erinomainen”. ”Kiinnostunut jo kauempaa, rauhallisesti pitää laumaa hyvin silmällä, hakee hienosti tasapinoa. Työskentelee rauhallisen päättäväisesti. Helposti ohjattavissa. Miellyttävä koira.” Tuomari Eija Kasanaho-Palonen.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s