Agility 24.7.2022 Eurajoki – Likan luokkavoitto

Eilen juostiin Eurajoella agilitykisoissa Piikun ja Likan kanssa. Kaikki radat oli omasta mielestä haastavia ja jo rataan tutustuessa mietin ekaa kertaa, että en ehkä muista rataa 🙈 Kaikilla neljällä radalla oli koiralle selkeä etenemä, mutta toisaalta myös jippoja, joissa koira saattaisi lukea vääriä esteitä jos ei ollut ohjauksessa tarkkana ja pohtinut omia linjoja. Tuomarina oli Tommi Raita-Aho. Lähtökohtaisesti jännitti se, että toivoin molemmille jo tuloksia.

Piiku kakkosissa kauden toista kertaa ja teki niin kaksi kaunista rataa, että oli itku herkässä. Agilityrata varsinkin oli uskomattoman kaunis täydellisillä kontakteilla. Kyllä harmittaa, että oma yksi ohjaus virhe ja Piiku hyppäsi väärän esteen – hylky. Hypärillä Piikulla oli enemmän virtaa, mutta jälleen kohtaloksi koitui yksi vasemmalle tehtävä takakierto, jonka riman alta se juoksi. Tämä täytyy nyt ottaa taas valmentajan ja hierojamme kanssa puheeksi, ei ole Piikulle yhtään normaalia! Piiku ei hypännyt estettä edes uusimalla, joten hylky. Muuten kaunis ja virheetön rata. Olen kuitenkin todella tyytyväinen Piikuun, se teki upeasti töitä hienolla kontaktilla ja saavutimme hienon flowtilan! Siinä on vauhtia ja asennetta, mutta on silti hyvin ohjattavissa.

Likka elämänsä toisissa ykkösluokan kisoissa puolestaan oli taas ihan ajan tasalla missä ollaan ja mitä tekemässä. Sen focus radalle on ihan mieletön jo hallin ulkopuolella 😀 Eka rata, hypäri, oli meille ehkä vielä liian haastava kiemuroineen, mutta olen valtavan ylpeä Likan asenteesta ja alun paikallaolosta. Sattin hylky koska lakkasin takaulmassa ohjaamasta ja Likka pääsi karkaamaan putkeen. Agilityradalla omat jalat huusi jo hoosiannaa ja tuntui ettei millään jaksaisi. Suoraviivainen rata, jossa muutama jippo. Likka teki tosi nätin radan, saatiin meidän eka agsatulos 10 virhepisteellä! Yllätyksekseni oltiin pikkumaxien ainoat tuloksen tehneet, joten tuli luokkavoitto! 🔥💗 Likan tekemiseen olen valtavan tyytyväinen! Se käyttäytyy kauniisti, on todella hienosti kuulolla ja menee sinne minne ohjaan. Ilo on sen kanssa kisata, vaikka vauhtia onkin pikkuisen enemmän kuin luottopakki isosiskossa Piikussa.

Ensi viikonloppuna sitten jo kolmannet kisat putkeen! 😜

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s