Agility Lohja 30.7.2022

Heinäkuun lopussa juoksin Likan kanssa Lohjalla agilityn ykköskisoissa. Likka mitattiin nyt kolmannen kerran kansallisissa kisoissa pikku maxi luokkaan, mutta kansainvälisiä varten pitää vielä mittailla lisää.. 🤔 Mukana menossa oli naapurin Maiju Vipun kanssa💗

Aamulla totesin, että kuluneen viikon henkinen ja fyysinenkin kuormitus teki olon väsyneeksi ja jotenkin vähän ärtyneeksi. Lähdettiin siis ilman suurempia odotuksia liikenteeseen. Jännitystä oli, mutta se oli vielä siedättävää. Paikalla kisoissa oli ennätysmäärä ilmoittautuneita! Kaksi ekaa hypäriä Likka juoksi hylyt koska en vaan kerennyt sitä ohjaamaan tarpeeksi pitkälle ja nopeasti. Vikalla agsa radalla sitten tulos, nätti rata jälleen kerran ja vain kepeiltä 10vp. Suorituksella irtosi 8.sija.

Pitää saada likalle opetettua lisää irtoamisia eteen ja sivulla. Myös alun varastaminen tuli aivan yllätyksenä, sitä ei ole vielä koskaan tapahtunut! Kuitenkin Likalla on focus ja asenne kohdallaan, se hakee voimakkaasti yhteistyötä kanssani radalla. Tosi hieno kisakoira, ei voi muuta sanoa!!💗

Kiitos Maijun lisäksi myös isälle ja Annelle, että olivat koko päivän mukana menossa ja seurasivat silmä kovana meidän ratoja🙌

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s