Tokokoe Lohja 11.2. 23

Mikä päivä!!🔥 Tänään korkattiin Piikun kanssa tämän vuoden tokokisat ja saatiin ensimmäinen ykkös tulos!! Kyllä tässä ihan tippa linssiin tuli kun Piikanen palkittiin ykköspalkinnon lisäksi kunniapalkinnolla, vaikka emme varsinaisesti sijoittuneet kehässä. Viime vuonna ykköstulos jäi uupumaan epäonnistuneiden paikallamakuiden vuoksi.

Aamulla ei jännittänyt lainkaan niin paljon kuin viime vuoden kisoissa, mutta tarpeeksi kuitenkin. En tiedä johtuiko se siitä, että on nyt treenattu enemmän vai siitä, että olen pitänyt itseni kiireisenä: ennen koetta käytiin lenkillä Sarin ja Elmon kanssa ja illalla kokeen jälkeen osallistuttiin vielä Likan rally-tokon alkeiskurssille. Joka tapauksessa tämän tason jännitys on ihan käsiteltävää vielä, joten jo siitä olin tällä kertaa iloinen.

Piikulle ehdottomasti Vaikeinta on odottaminen ennen kisaa, mutta heti kun päästään vauhtiin se on niin mielettömän upeassa vireessä! Kuuntelee kun puhelen sille ja tekee kanssani hyvin kontaktissa töitä. Ei ongelmia palkattomuudessa tai liikkeiden välissä. Ei ääntelyä. 💗

Paikallaolo oli ensimmäinen liike ja luonnollisesti jännitin sitä eniten. Kun liike alkoi liikkurin kulkiessa ensimmäisen koiran kohdalle, kyseinen koira ampaisi kohti liikkuria ja samaan aikaan toisella puolella ollut koira irtosi Piikun luokse. Tilanne oli rauhallinen, koira oli kiltti uros ja Piiku vain katsoi minua perusasennossa, että kato mitä nyt tapahtuu. Olin valtavan ylpeä piikusta, jonka maltti säilyi, vaikka näin kaksi koiraa liikkui sen molemmilla puolilla ennen kuin liike oli meidän osalta alkanutkaan. Piiku jäi hyvin paikalleen, mutta nousi istumaan liikkeen aikana.

Seuruu ei ollut parasta mahdollista, mutta kun kaikista muista liikkeistä saimme 10p,niin tulos oli 180,5p ja ykkös tulos! 💗🙏

Paikalla makuu 7
Seuraaminen 8
Liikkeestä Maahanmeno 10
Luoksetulo 9,5
Noutoesineen pito 10
Kauko-ohjaus 10
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutelma 10
Tuomari Kaarina Pirilä

Tuomari kehui Piikua lopuksi kovin. Ai että, että!! Onnella ei ole rajoja! 🙏💗🌺 Illalla possunkorvaa ja irtokarkkeja kaikille!! Tästä on todella mukava jatkaa treenejä ja meidän tavoitetta, TK1 koulutustunnusta ja avointa luokkaa.

Kokeesta jatkettiin Likan rallyyn ja sekin meni oikein hienosti, mutta siitä lisää myöhemmin.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s