Att 10.4.23

Lotta vietti 2-v synttäreitä agility kilpailuissa, jotka olivat meidän kolmannet kisat. Meinasi unohtua koko juhla, koska jännitin kisoja. Unohdin kisakirjankin kotiin, sain rakon jalkaan Ronjan kanssa lenkkeillessä.. Että sellainen päivä 😂 mutta Lotta oli super hieno kisoissa, saatiin kaksi tulosta: ekalta radalta yksi kielto kun ohjasin väärin ja toka, vaikeampi rata, poiki kaksi kieltoa. Molemmilla radoilta sijoitus 6.

Kisapaikalla Lotta oli paljon varmemmin kuin viimeksi ja ihan luottotyttö ohituksissa jne. Tänään palkkana oli uunimakkaran lisäksi autosta löytyvä dagsmarkin märkäruoka. Myös kanikarvalelulla leikittiin.

Tuntui kuitenkin taas siltä, että eka rata oli sille parempi, aivan kuten viime kerrallakin, joten ehkä tokalla radalla väsymys jo näkyy. Toisaalta viimeinen rata oli myös teknisesti vaikeampi. Olin tosi tyytyväinen, että tänään Lotalla oli selkeä käsitys siitä, mitä oltiin tultu tekemään ja pysyi hyvin alussa paikallaan, vaikka tokalla radalla jännitin sitä. Alku oli aivan yleisön vieressä ja jälleen Lotalle vaikea este, muuri, oli ensimmäinen este. Kepit tehtiin hyvin, joskin ehkä yli varmistelen. Tokalta radalta tuli paljon hyviä treeni-ideoita, joten niitä aletaan heti työstämään ennen seuraavia kisoja!

Lotta on nuori ja innokas, joten se ehtii saada varmuutta ja vauhtia vielä pitkän aikaa. Lotasta on kehkeytymässä tosi kiva kisakoira!! ❤️ Lode, kultatyttö! Ps. Kisakuvat ovat kyllä paras muisto!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s