Tsau 11.11.23

Ilmoitin tytöt yhteensä kuudelle radalle Lietoon. Jokainen pääsi juoksemaan siis kaksi hypäriä: Likka pikkumakseissa, Pimu makseissa ja Piiku maksi kakkosissa. Valitettavasti joku flunssa tm oli päällä ja perjantaina ei tullut ääntä juuri lainkaan. Päätin illalla, että jos kunto on aamulla huono, en lähde kisoihin. Aamusella ääni kuitenkin kulki ja olo oli hyvä, joten päätin lähteä kokeilemaan ja lähteä vaikka kesken kaiken kotiin jos siltä tuntuisi. Vettä tuli kuin aisaa, joten mielikään ei ollut kovin korkealla. Milloinkohan mahtaa tulla sellainen päivä, että kisoihin lähtisin täydellä tarmolla ja focuksella? Viime aikoina on aina ollut jotenkin nuutunut olo eikä ole voinut keskittyä täysillä niihin nyansseihin, joita tämä laji vaatii.

No, päivän sankari oli Likka, joka voitti oman luokkansa ekalla radalla. Pari kieltoa tuli, mutta kaikenkaikkiaan upeat kepit ja radat❤️ Likka on kyllä upea bc!! Kuuliainen, helppo ohjata, ei häröile. On se harmi, että lonkat on sököt, muuten sen kanssa olisi todellakin tavoiteltavaa! Tokalla radalla tuli hyl ja uusia asioita opeteltavaksi. Eteen irtoaminen ja suunnat tuntuvat näillä ykkösen radoilla olevan arkea🙈 aika hurjaa, ei ole ykköset enää sellaisia selkeitä ratoja kuin ennen.

Pimulla tosi upeat radat ja ekalta vain kepeillä yksi vitonen. Se ylsi viidennelle sijalle. Pimu oli ihan täpinöissään ja siitä löytyi vauhtia!! Toka rata hyl samasta virheestä kuin Likalla. Pimun tokalla radalla alkoi tuntua, etten ollut oikein kunnossa. Vaikka muita oireita ei ole kuin se, ettei ääntä tule. Toisaalta radoilla, joilla suulliset käskyt on tärkeitä, tämä oli vähän huono juttu.

Piiku odotti pari tuntia autossa ja oli silti tosi hyvässä vireessä. Minä olin melko väsynyt ja mietin muistanko radat. Viskasin pari vicksiä poskeen ja lähdin radalle 😂 kyllä harmittaa, että saatiin molemmilta radoilta hyllyt. Piiku lukitsi ehkä vähän epätyypilliseen tapaan vääriä esteitä, mutta samoja ongelmia kuin muidenkin kanssa eteen irtoamisessa ja siellä suuntien löytämisessä. Näitä on pienessä hallissa hankala treenata, joten laitoin heti viestiä valmentaja Suskulle, että tekemistä riittää😂Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvä kisapäivä, Likan voitto ja Pimun tulos lämmittävät mieltä, mutta oli kaikilla radoilla myös hyvää. Tyttöjen kanssa on niin ihana kisailla, olen super ylpeä meistä❤️

Jätä kommentti