Lägi, 19.11.23

Lägin agilitykisoissa pitkästä aikaa! 🔥. Melko pitkiä nämä kisapäivät kyllä on ja eilenkin olin viittä vaille kotiin lähdössä ennen Piikun ratoja. Väsytti ja palelsi kun oltiin oltu liikkeellä jo kuusi tuntia. Mutta onneksi en lähtenyt! Tytöt painelivat niin hienosti ja itse jaksoin kuitenkin kaikki kuusi rataa hyvällä tempolla. Ehkä ens vuonna saan Lotankin mukaan ja ratojen määrä nousee parhaimmillaan kahdeksaan🙈 Ensi vuodelle yksi tavoite onkin oman kunnon nostaminen ja painon tiputus.

Likka 1lk pikku maksi: ekalla radalla 4. sija 10vp. Likka liikkuu hienosti, pientä hienosäätöä omiin ohjauksiin niin saadaan Likalta turhat askeleet pois mm. käännöksissä. Poispäin käännös kepeille oli tosi vaikea, mutta meni paremmin kuin uskoin. Tokalla radalla upeat kepit, mutta hyl harmittavasti oman ohjausvirheen takia (lukitsi putken). Harmittaa hirveästi, että valitsin tähän täysin väärän ohjauksen, muuten olisi ollut hieno puhdas rata!! Ei tullut mieleenkään, että Likka voisi lukita putken, mutta näin jälkikäteen ajateltuna se on aika selkeää. Likan kanssa tänään muutoin värisyttävän upea Flow.

Pimu 1lk maksi: ekalla radalla hyl kepeillä, lähti pujottelemaan takasin, muuten olisi ollut hieno rata, tokalla radalla 10vp ja 13 sija. Pimulle harjoitellaan lisää varmuutta erikoisesteille kuten pituus ja muuri. Keppien menokulmia tulee myös harjoitella lisää, jotta se osaa koota itsensä ensimmäisen keppivälin jälkeen. Pimun ratasuunnittelussa pitää muistaa se, että sen vauhti hidastuu melkoisesti takaleikkauksissa ja tiukoissa kierroissa, jolloin rimat helposti tippuvat tai tulee kieltoja. Siksi jo rataan tutustumisessa mietin usein Likalle ja Pimulle erilaiset ohjauskuviot. Hieno tyttö se on ja vauhtiakin on, mutta tarvitsee vielä vähän lisävarmuutta.

Piiku 2lk maksi: ekalla radalla ohjausvirhe muurilla ja sitten olin vain liian hidas eikä takakierto onnistunut eli hyl. Mutta tokalla radalla meidän eka nolla tulos kakkosissa, Luva ja 4.sija! Tämä videolla. Rataan tutustumisessa se vaikutti yllättävän vaikealle, suoraa baanaa paljon ja irtoamisia. Mutta juostessa ja videolla näyttää tosi helpolle.

Kyllä siis kannatti jäädä loppuun asti 😉 tytöt on kyllä super kivoja kisakavereita ja menevät just sinne minne ohjaan ja pysyvät hyvin hanskassa. Tänään oli nollat myös Likalla ja Pimulla todella lähellä. Piikun nolla lämmittää mieltä, niin paljon hyllyjä ollaan viime aikoina keräilty! Alla video lägin livestremistä, jossa hauska lintuperspektiivi. Ratojen linjat on näissä helposti nähtävillä ja ovat erittäin opettavaisia.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Jätä kommentti