Herkut & palkat

Kauttani on nyt mahdollista ostaa koko Vipstoren valikoimasta ilman postikuluja silloin, kun tuotteet haetaan meiltä tai toimitan ne esimerkiksi treeneihin. Minulla on useista tuotteista vuosien oman kokemus. Oman käytön ja kysynnän mukaan pidän jatkossa pientä varastoa eniten ostetuista merkeistä. Katso tästä koko Vipstoren valikoima.

Alla oleville tuotteille tarjoan omat erikoishintani. Jos sinulle ilmenee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä info@lifedream.blog tai soita 0452362099/ Hanna. Vastaan parhaiten klo 16 jälkeen.

Tehotytöt suosittelevat herkkuja ja palkkoja koirille:

Puristerullat 15 kpl: tiiviit, prässätystä naudanvuodasta valmistetut puristerullat tarjoavat haastetta vahvoillekin leuoille. Puristerullat sopivat monen kokoisille syöjille, jotka viihtyvät puruluiden parissa pitkään. Puristetut puruluut on valmistettu kuivatusta, puhdistetusta ja lämpökäsitellystä naudan vuodasta.

Koostumus: 100% naudan vuota.
Ravintosisältö: Valkuainen 75 %, kosteus 14 %, kuitu 2,0 %, rasva 1 %, hehkutusjäännös 1 %.

15 kpl 25cm Meidän hintamme 15e

Katso valikoiman kaikki puruluut


Perinteinen, laadukas siankorva on vastustamattoman rapea ja suosittu herkku kaikille koirille.

Ravintosisältö: Valkuainen 67,6 %, rasva 23,3 %, kosteus 6,2 %, hehkutusjäännös 2,1 %.
Pakkauskoko:Noin 450 g | 10 kpl

10 kpl Meidän hintamme 11e

Valvo koiraasi sen syödessä makupaloja. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Säilytys kuivassa huoneen lämmössä.

Katso valikoiman kaikki kuivatut herkut


PrimaDog 50g koulutusnamit.

100 % kananlihasta, tonnikalasta tai lampaasta valmistettu mehevä ja herkullinen makupala valmiina annospaloina palkkioksi koulutukseen tai hemmotteluhetkiin. Pienempi pakkauskoko mahtuu helpommin taskuun ja tuote säilyy tuoreena pakkauksen avaamisesta viimeiseen suupalaan saakka. Makupalojen voimakas tuoksu ja ihana maku saavat koiran antamaan parastaan näitä herkkuja saadakseen!

Meidän hintamme 6 pussia 12,50e (1 pussi hintaan 2,30e)

Koostumus: kananliha
Ravintoaineet: Proteiini 36 %, kosteus 23 %, rasva 4,5 %, hehkutusjäännös 3 %, kuitu 0,1 %.

Koostumus: Tonnikala, turska.
Ravintoaineet: Proteiini 50 %, kosteus 23 %, hehkutusjäännös 4 %, rasva 4 %, kuitu 0,3 %.

Koostumus: Lampaanliha.
Ravintoaineet: Proteiini 43,5 %, kosteus 23,0 %, rasva 5,5 %, hehkutusjäännös 3,5 %, kuitu 0,2 %.

Katso valikoiman muut palkkausnamit


ProBooster Liha-ateriat, 12 x 800 g

Erittäin laadukas, mehevän maistuva täysipainoinen liha-ateria aikuisten koirien ravitsemustarpeisiin. Sisältää jopa 95 % lihaa eikä lainkaan viljaa. ProBooster Liha-ateriat tarjoavat kaikki aikuisen koiran päivittäin tarvitsemat ravintoaineet vastustamattoman herkullisessa muodossa. Voidaan käyttää pääasiallisena tai täydennysravintona. Helposti sulava koostumus soveltuu myös herkkävatsaisille tai ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille. Säilötty luonnollisilla antioksidanteilla.

Tästä hyvä palkka esimerkiksi hakutreeneihin tai lihaisa lisä ruokintaan! Helppo pilkkoa pieniksi palasiksi. Koostumus kostea, mutta pysyy koossa.

Makuvaihtoehdot: nauta/kani, kalkkuna/peura & kana/lammas

Ruokintaohje: Noudata annettua ruokintaohjetta. Jos käytät liha-ateriaa täydennysravintona, vähennä koiran normaalia ruoka-annosta ohjeen mukaan.
Säilytys avaamattomana kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa 2-3 pv.

Pakkauskoko: 800 g

Meidän hintamme 12 pötköä 32e (1 pötkö hintaan 2,90e)

Katso lisätietoja ja muut valikoiman tuotteet


PrimaDog 200g tangot.

Uunissa paahdetut pohjoisen herkut saavat veden herahtamaan kielelle! Pohjoismaisella tuoteosaamisella kehitetyt makupalat maistuvat sekä karaistuneelle eränkävijälle että urbaanille kulinaristille. Paahdetut koiranherkut saa aromikkaan makunsa mm. superfood-marjoista.

Täysin viljattoman makupalan huumaava tuoksu motivoi treenitilanteissa koiraa kuin koiraa ja helposti paloiteltava herkku sopii pieneenkin kitaan!

Puolikosteat herkut eivät murustu taskuissa tai sotke vaatteita / käsiä ja niiden käsittely on helppoa. Käytä näitä herkkuja hakutreeneissä omassa taskussa tai miksei vaikka lenkillä.

Makuina ankka-silli, kalkkuna-peura ja lammas-lohi

PAKKAUSKOKO:
200 g.

Meidän hintamme 6 pussia 25,50e (1 pussi hintaan 4,50)

ANKKA-SILLI KOOSTUMUS:
Siipikarja 78 % (ankka 26 %), kasviglyseroli, silli (4 %), kuivattu kananmunankuori (4 %), kuivattu karpalo (4 %), lignoselluloosa, suola (0,5 %). Sisältää luonnollisia antioksidantteja.

RAVINTOAINEET:
Proteiini 36,0 %, rasva 24,0 %, kosteus 14,0 %, tuhka 8,5 %, kuitu 2,5 %.
Metabolinen energia: 4,030 kcal/kg.

KALKKUNA-PEURA KOOSTUMUS:
Siipikarja 78 % (kalkkuna 26 %), kasviglyseroli, peura 4 %, kollageeni 4 %, kuivattu mustaherukka 4 %, lignoselluloosa, suola 0,5 %. Sisältää luonnollisia antioksidantteja.

RAVINTOAINEET:
Proteiini 38,0 %, rasva 24,0 %, kosteus 14,0 %, tuhka 6,5 %, kuitu 2,5 %.
Metabolinen energia: 4,110 kcal/kg.

LAMMAS-LOHI KOOSTUMUS:
Siipikarja 55 %, lammas 26 %, kasviglyseroli, lohi 4 %, kuivattu tyrni 4 %, lignoselluloosa, viherhuulisimpukka 1 %, suola 0,5 %. Sisältää luonnollisia antioksidantteja.

RAVINTOAINEET:
Proteiini 38,0 %, rasva 22,0 %, kosteus 14,0 %, tuhka 7,0 %, kuitu 2,5 %.
Metabolinen energia: 4,000 kcal/kg.

Valmistettu Euroopassa.

Katso valikoiman muut palkkausnamit


Muistathan myös, että kauttani on mahdollista ostaa koko Vipstoren valikoimasta. Kerro minulle, mitä tuotteita haluat tilata ja hoidan tilauksen puolestasi ilman postikuluja. Tuotteet voi hakea meiltä tai voin toimittaa ne Kiskossa lähialueelle tai treeneihin.

Hinnat sisältävät alv24%. Tilaa tuotteet alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä info@lifedream.blog

Tilaustuotteet maksetaan ennakkoon ennen tilausta, varastotuotteet paikan päällä. Maksutapana käteinen, mobilepay tai tilisiirto. Ota rohkeasti yhteyttä niin autan mielelläni.