Ison pihan leikkitreffit

Toivotko löytäväsi paikan, missä pentusi voisi juosta vapaana turvallisesti ja valvotusti? Kaipaatko koirallesi sopivaa ja rakentavaa seuraa? Tervetuloa meille! Lifedream collies järjestää leikkitreffejä isolle, aidatulle pihalle pentujen ja sosiaalisten aikuisten koirien kanssa. Sovitaan yksilöllisesti pentusi mukaan kohtaamiset ja yritetään ennaltaehkäistä mahdollisia klikkitilanteita. Siltapeltotila sijaitsee Kiskossa, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Turusta!

PENTUJEN LEIKKITREFFIT

Lifedream ja Siltapeltotila toivottavat pennut tervetulleiksi isolle, aidatulle pihalle leikkimään saman ikäisten ja kokoisten kavereiden kanssa. Varaa mukaasi tasaraha tai maksa mobile paylla. Huomioithan, että jokainen vastaa kuitenkin pennustaan itse. Osallistujia voi olla 3 tai 8, riippuen ihan siitä paljonko on ryhmissä tulijoita. Tarvittaessa pihaa voi jakaa osiin, jotta kaikki löytäisivät sopivaa seuraa.

Seuraavat treffit pennuille:

Omat koirat 2012: sk.collie Lyyli, brasilian terrier Missi ja husky Maya

  • Pe 2.9 klo 18-19.00 RYHMÄ1: pienet ja nuoret pennut 7vko-5kk
  • klo 19.15-20.15 RYHMÄ2: isot ja vanhemmat pennut 5kk-1v

Mukaan otetaan max 10 osallistujaa molempiin ryhmiin. Hinta 10e.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄLLÄ KAAVAKKEELLA!

Etsitkö leikkipaikkaa pennullesi, joka ei ole kovin sosiaalinen tai haluatko sille hyviä kokemuksia aikuisista koirista? Tutustu pentuneuvolaan.

Lifedream Colliet, Kavastontie 691 25461 Kisko. gsm 0452362099