Pentukurssit ja ison pihan leikkitreffit

Toivotko löytäväsi paikan, missä pentusi voisi juosta vapaana turvallisesti ja valvotusti? Kaipaatko koirallesi sopivaa ja rakentavaa seuraa? Oletko kiinnostunut maastolajeista pentusi kanssa? Tervetuloa meille! Lifedream järjestää leikkitreffejä isolle, aidatulle pihalle pentujen ja sosiaalisten aikuisten koirien kanssa sekä metsäisiä starttikursseja maastolajeista kiinnostuneille. Siltapeltotila sijaitsee Kiskossa, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Turusta!

Metsäinen pentukurssi

Lifedream järjestää metsäisen pentukurssin 2kk-8kk ikäisille pennuille Salon Kiskossa. Kurssi sisältää kaksi erillistä käytännönharjoituskertaa sekä kotiin annettavia tehtäviä. Harjoitusten jälkeen pennuille varataan vapaata leikkiaikaa metsässä. Kurssille otetaan max 4 pentua. Käymme läpi pennulle tärkeitä taitoja, jotka koen oleellisiksi ajatellen tulevaa harrastuskoiran uraa. Harjoittelemme mm. erilaisia leikkejä, itsenäisiä tehtäviä, kohdetyöskentelyä, ilmaisun alkeita ja etsintätehtäviä. Kurssi suunnitellaan yksilöllisesti osallistujien mukaan. Kurssi sopii erinomaisesti ensimmäiseksi maastokurssiksi pentusi kanssa, mutta on tarkoitettu ihan kaikille roduille ja antaa vinkkejä myös arjen aktivointiin. Lopuksi leikitään kavereiden kanssa, mikäli se kokoerojen myötä on mahdollista. Huomioithan, että kurssi järjestetään metsässä, ulkona.

Metsäinen pentukurssi: käytännönpäivät: lauantai 1.7.2023 ja lauantai 15.7.2023 klo 16-17.30. Hinta 50e! Max 4 koiraa.

Vapaita paikkoja!

Katso Pentukurssit Somerolla!

Muista myös tarjoamani pentuyksärit 35e/h tai 3krt 95e, katso lisää täältä.

PENTUJEN LEIKKITREFFIT

Lifedream ja Siltapeltotila toivottavat pennut tervetulleiksi isolle, aidatulle pihalle leikkimään saman ikäisten ja kokoisten kavereiden kanssa. Varaa mukaasi tasaraha tai maksa mobile paylla. Huomioithan, että jokainen vastaa kuitenkin pennustaan itse. Osallistujia voi olla 3 tai 8, riippuen ihan siitä paljonko on ryhmissä tulijoita. Tarvittaessa pihaa voi jakaa osiin, jotta kaikki löytäisivät sopivaa seuraa.

Omat koirat 2012: sk.collie Lyyli, brasilian terrier Missi ja husky Maya

Hinta 10e, joka maksetaan paikan päällä käteisellä tai mobilepaylla.

Seuraavat treffit pennuille:

Suunnitteilla!!

Etsitkö leikkipaikkaa pennullesi ja samalla matalan kynnyksen kouluttajaa? Haluatko pennullesi hyviä kokemuksia aikuisista koirista? Tutustu myös pentuneuvolaan ja yksityistunteihin!

YHTEYSTIEDOT:

Hanna Neuvonen / Lifedream Colliet,

Kavastontie 691 25461 Kisko.

gsm 0452362099

Ilmoittaudu mukaan! Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova ja peruuttamattomasta kurssista veloitetaan täysi kurssimaksu.