Tuotetilaukset

Kauttani on nyt mahdollista ostaa koiran ja kissan ruokaa, vaatteita ja muita tarvikkeita. Minulla on useista tuotteista vuosien oma kokemus. Oman käytön ja kysynnän mukaan pidän jatkossa pientä varastoa eniten ostetuista merkeistä, mutta tukkutilauksen teen joka kuun 15.päivä. Tuotteet saat ilman postikuluja silloin, kun ne haetaan meiltä tai toimitan ne esimerkiksi treeneihin. Meiltä saat ostaa myös koko VIPstoren valikoimasta.

Tälle sivustolle olen kerännyt meillä ahkerasti tytöillä käytössä olevia tuotteita ja merkkejä. Näille tarjoan nyt omat erikoishintani. Lisää tuotteita on tulossa. Jos sinulle ilmenee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä info@lifedream.blog tai soita 0452362099/ Hanna. Vastaan parhaiten klo 16 jälkeen.

VIPstoren jälleenmyyjä

Hanna Neuvonen

info@lifedream.blog

tel. 0452362099

Muistathan myös, että kauttani on mahdollista ostaa koko Vipstoren valikoimasta. Kerro minulle, mitä tuotteita haluat tilata ja hoidan tilauksen puolestasi. Pyrin keskittämään tukkutilauksia, joten tilaathan ennen kuun 15. päivää! Tuotteet voi hakea meiltä tai voin toimittaa ne Kiskossa lähialueelle tai treeneihin. Tuotteet toimitetaan noin viikon kuluessa.

Hinnat sisältävät alv24%. Tilaa tuotteet erillisellä tilauslomakkeella tai ota yhteyttä info@lifedream.blog. Useita tuotteita pääset tilamaan yhtä aikaa tästä linkistä.

Tilaustuotteet maksetaan ennakkoon ennen tilausta, varastotuotteet paikan päällä. Maksutapana käteinen, mobilepay tai tilisiirto. Ota rohkeasti yhteyttä niin autan mielelläni.