Autoilemassa

Tänään pääsin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni ja ehdin Juuson autoiluja seuraamaan Mikon, kamerani kanssa 🙂 Sain mielestäni ihan kivoja otoksia! Valokuvaus on minulle rakas harrastus, joten siksi olen ihan tohkeissani. Mutta täytyy kyllä myöntää, etten varmaan olisi istunut radan reunalla auringon paahteessa paria tuntia ja viettänyt tänä lauantai-iltana muutamaa tuntia läpikäyden 200 kuvaa – jos tuo RC-autoilu ei lainkaan minua kiinnostaisi 😉 Onpa mukavaa kun molemmat olemme kiinnostuneita toisen harrastuksesta. Jos saan Juuson innostumaan agilitystä – pitää minun kai ostaa oma radio-ohjattava. Sen pitää sitten olla pinkki 😉

Lisää kuvia löytyy runsaasti tästä linkistä.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s