Kuulumisia

Kyllä tää syksy tästä lähtee 🙂 Kotisivujen prakkaaminen loppui sitten tähän kun päätin yhdistää voimani: kotisivut, blogin ja tiimin facebook sivun. Tuntuu siltä, että facebookkia päivittelen eniten – se on nopeaa ja helppoa ja sinne tulee laitettua vähän epävirallisempiakin kissanristiäisiä. Kotisivut jäävät auttamatta, koska siihen palaa niin hirveästi aikaa. Nyt siis kaikki löytyy uusilta sivuilta saman katon alta. Kommentteja ja mielipitetä voi lähettää halutessaan joko sähköpostiin tai vastailemalla tähän tuossa alla.

Tänään pitkästä aikaa otin kuvia koirista pihalla ja kissatkin änkivät mukaan 🙂 Syksy on jo tulossa ja talo viilenee. Onneksi sain kaverilta jonkin verran polttopuuta, niin saan lämmitettyä takkoja. Sähköä ei vielä ole aikomus laittaa päälle, sissimeinigillä mennään!! 😀

Maya

Kaikki kuvat muuten löytyy facebook sivulta, mutta laitan tähän nyt parhaat palat.Kauheasti olisi kirjoitettavaa muutenkin tänne, kun blogin pito on ollut muutaman viikon tauolla: Viron matka Mayan kanssa, muutamat treenit ja metsälenkit, kärryajoista ja viimein viikonlopun agilityviikonlopusta. Mutta ei taida olla minusta nyt siihen kun sain vasta nämä sivut väännettyä valmiiksi.

Stara, Brego ja Maya

Viikonloppuna kuitenkin innostuin taas TOKOsta Bregon kanssa!! Ihan uskomaton juttu itse asiassa, sillä tokoa en ole tahkonnut pariin vuoteen kun muistaakseni 2010 keväällä heitin lopultakin hanskat tiskiin ja päätin ettei se ole minun lajini. No, keskiviikkona oltiin Maijun kanssa Toijassa kokeilemassa mitä Rosie, ROki ja Brego muistavat ja hyvin se meni! Ihan oikeasti! Rosien seuraaminen oli parempaa kuin koskaan ja vaikka sen perusasennot ovat ihan hanurista, jäävät liikkeet olivat hyvin muistissa ja paikallaolo muutenkin varmaa. brego sen sijaan oli ässä perusasennoissa ja seuraamisessa, ihan huuli pyöreänä sitä katselin. Jäävistä liikkeistä Brego ei enää muistanut juuri mitään ja paikallaolokin oli vähän jännää, mutta eiköhän se tästä. Tavoitteenani on Rosien BH koe ja molempien kanssa tokon alokasluokat. Juujuu ihan tosi on kuin vesi 😀

”Tämä on minun palloni.”
Stara
Maikku ja kaverit

Mayan kanssa Viron reissu meni oikein hienosti. Perjantaina 7.pv ajelin illalla myöhään Helsinkiin, missä Milla meitä jo odotti. Milla on Mayan kasvattaja ja hänellä oli mukana kaksi vuotias narttu Leya ja Mayan veli Dante. Nukuimme hänen vanhempiensa luona ja Maya ei kyllä antanut nukkua juuri lainkaan vieraassa paikassa! Pyöri ja hyöri ja pissi lattialle, joten yöunet jäivät 3-4 tuntiin! Lauantai aamulla lähdimme sitten laivalla yli ja koirat odottivat hienosti autossa. Söimme maittavat buffet aamiaisen ja sen jälkeen lähdimme näyttelypaikalle. Olimme noin 2,.5tuntia ajoissa, mikä olikin hyvä, koska ilma oli sateinen ja viimainen.. Sade ehti mennä ja tulla ennen kehää. Maikku esiintyi hienosti ja olin siitä hurjan ylpeä. Se kuitenkin hävisi toiselle junnunartulle, mutta sai ERIn. Niin sitten mentiin paras narttu luokkaan ja siellä se oli kolmas. Olin oikein tyytyväinen. Millan narttu Leya oli ROP ja ryhmissä RYP2 mikä oli vallan huisaa! Ihan mielettömän hauska reissu meillä oli (itse asiassa väsymyksestä lähes hysteerinen loppumatkasta) ja varmasti lähden Millan mukaan myös ensi kerralla!

Maximus ja Bestis, äiti ja poika
Lyyli ja tytöt menossa
Ronja ja Rosie, äiti ja tytär

Pentujen kanssa olisi tarkoitus jatkaa agilitya syksyn/ talven aikana. Agilityviikonloppu tiimin kesken oli huikea menestys ja poiki itse asiassa kaksi eri valmennusryhmää: yhden, jota valmennan minä ja toisen, jota valmentaa Anette Lindell. Muutenkin talven aikana ei varsinaista hallivuoroa meillä ole, mutta tarkoituksena olisi ostaa Anetelta yksityistunteja myös talvella, jotta taito pysyy yllä. Saa nähdä nyt mihin rahat riittää.

Ronja
Puuma ja Ronja ❤

Käykäähän katsomassa lisää kuvia tästä linkistä.

Ja niin, toivottavasti nänä uudet kotisivut pian teille aukeavat. Ylälinkeistä löytyy esittelyt meistä ja Siltapeltotilan muista eläimistä. Sieltä löytyävt myös pentusuunnitelmat, edelliset kasvatit ja muut tilastot. Arkistoon lisäilin ajan kanssa tekstejä jahka kerkiän. Vasemmalta löytyy sitten koirien omat sivut, kalenteriosio minun ja tiimin menoille sekä aiheet erilaisille treenipäiväkirjoille, joita pidän.

Ja kun nyt jatkossa kirjoittelen ajatuksiani ja kokemuksiani hieman ehkä julkisemmin kuin ennen, niin toivon ihmisten muistavan tämän: en kirjoita siksi jotta tuntemattomat saisivat tyydyttää uteliaisuutensa, vaan siksi, että haluan pitää päiväkirjaa tekemisistämme niin itselleni kuin ystävillenikin. Mitään asiattomia kommentteja en tule edelleenkään julkaisemaan enkä muutenkaan kauheasti noteeraa nimimerkin taakse kätkeytyviä.

Bestis Böckerman

OIkein hyvää syksyä kaikille toivotteleepi Siltapeltotilalliset ja tulkaa rohkeasti nykimään hihasta jos törmäämme joissakin riennoissa. 🙂

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s