Tiimin tapahtumakalenteri 2012

MEIDÄN TIIMIN TAPAHTUMAKALENTERI:

Kasvatinomistaja huomio! Uusimmat tiedot tapahtumista löydät foorumilta.

TULEVAA:

– Agilityn valmennuspäivä 11.11 II ryhmä, Ehyt-areena Salo klo 13-17

Kouluttajana Anette Lindell Aunelin koirakoulusta.

– Agilityn valmennusryhmä 17.11 I ryhmä, Salon Koirahalli klo 15-18

– Pikkujoulut 9.12 Helsingin Messukeskus, Voittaja näyttely

 

Aglityn & tokon Valmennusringit, valmentajana Anette Lindell Aunelin koirakoulusta:

Agilityn seuraava valmennus marraskuussa 2012

Olisiko meidän tiimistä kiinnostuneita sellaiseen tehovalmennukseen jossa voitaisiin pienellä porukalla vuokrata esim. Salon koirahalli ja pyytää sinne erikseen valmentaja tai kulkea porukalla erityiseen valmennukseen? Jos tosissaan kisaaviksi aikojia löytyisi 5-8 olisi se jo sen kokoinen porukka, jonka kanssa olisi tosi kiva yhdessä satsata kunnon koulutukseen ns. tehokoulutuksilla esim. 2-3 kk välein. Vain lompakko olisi rajana mihin kaikkeen voitaisiin porukalla osallistua.  Mahdollisesti koiran lähtötasollakaan ei olisi niin väliä, mutta jos intoa on kisaamiseen paikka olisi auki. Toimin mielelläni välikätenä järjestelemällä ja ottamalla yhteyttä sopiviin valmentajiin. Ota yhteyttä!

 Tiimin perinteiset Pikkujoulut 2012 Helsingin Messukeskuksessa sunnuntaina 9.12

Tule viettämään kanssamme perinteinen koirantäyteinen päivä Helsingin Messukeskukseen! Tarkoituksena on seurata nahka kehä VOITTAJA 2012 näyttelyssä, shoppailla kaikenlaista tarpeellista ja epätarpeellista ja mikä tärkeintä: viettää aikaa yhdessä. Olemme perinteisesti käyneet jengillä syömässä, jonka jälkeen jaan tiimiläisille juhlallisin menoin Vuoden Koira 2012 palkinnot. Tule siis mukaan!

Menneitä tapahtumia kasvatinomistajille:

Tokopäivä 13.10. 2012 TÄYNNÄ!

Kouluttajana Anette Lindell Aunelin koirakoulusta.

Kello 12-14 vasta-alkajat ja klo 14-16 alokasluokassa kisaavat.

Pennunvaraajien oma päivä 11.03.2012

Alustavasti pennun varanneet ja meidän kevään pennuista kiinnostuneet huomio, uusi miitinkipäivä on sovittu sunnuntaina 11.3.2012!! Jos olet yksi alustavasti pennun meiltä varanneista (joko Rosien tai Shantin pentueesta) tai olet kiinnostunut pennuista, ota yhteyttä niin sovitaan sunnuntaiksi tapaaminen! HUOM! vain pennuista kiinnostuneille henkilöille ja vain etukäteen ilmoittamalla, kotini ei ole mikään turistikeskus :D. Nähtävillä pentueiden emät Shanti ja Rosie, isoäiti Mette, isoisä Ramses, Rosien pentueen isä Brego ja kaikki muut karvaiset kaverit.

Kesän perinteinen Tiimipäivä 28.07.2012

Lauantaina 28.7 kokoonnumme jälleen viettämään perinteistä Tiimipäivää.

Paimennuspäivä 18.8.2012 TÄYNNÄ!

Alustavasti varattu la 18- su 19.8 viikonloppu siten, että lauantaina olisi nyt keväällä syntyvien pentujen paimennuspäivä ja sunnuntaina muille vapaata paimennusaikaa. Otan alustavia varauksia vastaan molempiin päiviin foorumilla. Huom! Sunnuntai alkaa jo täyttyä!

Agilityviikonloppu 15-16.9.2012 Salon Koirahallilla 

Lauantaina aloitteleville ja möllitasoisille koirakoille, vetäjänä Hanna

klo 10-12 ryhmä I, klo 12-14 ryhmä II ja klo 14-16 ryhmä III

Sunnuntaina ratoja opetteleville ja kisatasoisille koirakoille,

Kouluttajana Anette Lindell Aunelin koirakoulusta.

Klo 12-14 ryhmä I, klo 14-16 ryhmä II

Näyttelyt vuodelle 2012  löytyvät foorumiltamme tai Hanna kalenterista.

 

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s