Kärryajoa ja päivityksiä

Löysin uuden hienon kotisivujen ulkoasuun liittyvän härpäkkeen, eli tuon etusivun vaihtuvan artikkelikuvan. Pakkohan sitä oli kokeilla 🙂 Mitään sen kummempia päivityksiä en ole sivuille tehnyt, talven tuloa JA LUNTA odotellessa vaihdoin sivujen taustan ja värit sinisempään suuntaan. Katsotaan sitten keväällä, minkä väriseksi sitten muuttuu 🙂 Tämä blogin ylläpito on kyllä NIIN tuhat kertaa helpompaa ja nopeampaa kuin vanhojen kotisivujen väkerrys.

Toivottavasti lukijat ovat löytäneet täältä etsimäänsä: periaatteessahan esittelymme niin perheestä, muista eläimistä kuin kennelistäkin löytyy ylälinkeistä, samoin pentusuunnitelmat seuraaville vuosille sekä edelliset pentueet. Vasemmalla taas ovat esittelyt nahkoista ja huskeista, linkit facebookin uutisiin, kalenterimme ja kategoriat, joiden puitteissa treeneistäkin muistiinpanoja tänne päkerrän.

Lisäksi erillisinä listoina löytyy linkit vasemmalta sekä oikealta alhaalta kasvatinomistajien kotisivuja, joita päivittelen tänne tiuhaan tahtiin heti kun niitä internetin ilmoille ilmestyy. Kaikenlaisia mielipiteitä ja ehdotuksia otan mielelläni omista kotisivuista vastaan. 🙂

Sitten treenijuttuihin. Kävin tiistaina koko nahkalauman kanssa autolla metsässä! Se ei sinällään ehkä tunnu isolta asialta, mutta minulle, joka olen elänyt jo 3 vuotta kahden keskenään tappelevan uroksen ”loukussa” oli suorastaan ihmeellistä saada kaikki koirat pakattua autoon ja sitten jokainen uros vuorollaan pääsi sieltä puolen tunnin lenkille! Tytöt ja pennut saivatkin siinä sitten 1,5 tunnin lenkin. Nyt ei siis tarvitse enää arpoa kuka pojista pääsee eräretkelle, kun voin pakuun lastata kaikki 🙂 Tarkoituksena on viikonloppuna kiertää kaikkien kanssa kunnon lenkit, siinä saa itsekin mukavasti hien pintaan kun maasto on kallioista.

Sununtain Räyskälän reissun jälkeen menin tänään parin lepopäivän jälkeen ajamaan tuonne lähimetsään Mayan, Sataran ja Bregon kanssa. Aluksi kaikki tuntui menevän hyvin, Bregokin veti hyvällä fiiliksellä. Mutta puoli matkassa 3,5km lenkkiä Brego ei enää jaksanut juosta tyttöjen vauhdissa, vaan juoksi enemmän rinnallani 🙂 Mäissä se taas meni ahertamaan tyttöjen rinnalle, mutta kai se on myönnettävä ettei mulla noi nahkat toimi tässä lajissa 😉 Bregon ongelma on hitaus.

Yritän saada tyttöjä treenattua nyt noin kolme kertaa viikossa ja viikonloppuna ne saavat jo mennä 6 kilometrin lenkin. Tuo 3,5 on niille jo melkoisen lyhyt, ihme ja kumma! :O Videotakin otin, mutta en jaksa sitä ladata koneelle… Nahkojen kanssa taas ensi kuussa pääsen tokoilemaan ja agiliitämään, en malttaisi odottaa!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s