Muutamia kuvia

nyt kun ensilumi saatiin maahan 🙂 Tänään luantaina heräilin kahdeksan aikaan, vietin tunnin takapihalla aamupissattaen ipanat ja sitten aamupalan jälkeen lähdin ajamaan huskien kanssa omasta pihasta. Ikävä kyllä tytöt eivät olleen niin innostuneita ajatuksesta, molemmat juoksivat takapihalle kun tulin ovesta valjaiden kanssa. 😦 Ei kovin hyvä alku. Sitten kun päästiin vauhtiin tajusin taas unohtaneeni seisingin kotiin, joten Stara paineli keskellä tietä ja Maikku reunassa. Ei kovin hyvä jatko.

Takaisin tulomatkalla molemmat vetivät jo kivasti.

En hädissäni siinä keksinyt mitään muuta ratkaisua kuin virittää kärryssä ollut hähäremmi tyttöjen välille seisingiksi. Remmi on ollut kärryn ohjaustangossa ihan siltä varalta, että saan siitä kiinni jos kärry karkaa ja myös siksi, että kiinnitän sen autoon sillä siksi aikaa kun valjastan tytöt kärryn eteen. No, se toimi suht hyvin ja piti tytöt oikeassa paikassa toisiinsa nähden.

Stara ei kuitenkaan taas ollenkaan olisi halunnut vetää, siinä missä Maikku teki työtä käskettyä. Stara vetää isossa valjakossa, joten kai tässä on vain kyse siitä, ettei se joko A) tykkää kärrystä, jonka jarruja se inhoaa ja pelkää kun kitisevät. Koskaan en ole sen päälle ajanut, mutta se katsoo kärryä sillä silmällä, että pelkää sen tulevan päälle tai B) se yksinkertaisesti on koira, jolla pitäisi olla edessä aina joku juoksemassa. Molemmat vaihtoehdot ovat ihan mahdollisia, koska Millan valjakosa Stara juoksee hienosti, vaikka – tai sen vuoksi – että  edessä ja takana on porukkaa.

Juotin tytöt noin puolivälissä, mutta matkaa ei sitten kertynyt ihan niin paljon kuin olin ajatellut syystä, että Maikku teki suurimman työn. TAKAISIN tullessa Starakin sitten innostui vetämään, mutta se on laiha lohtu kun tietää mistä se johtuu 😦

Kotona otin nahkat ulos ja räpsin niistä muutamia kuvia. Eilen kävin koko jengin kanssa 1,5 tunnin metsäreissun, mutta tänään en millään jaksanut. Muutenkin jotenkin outo olo, vähän kipeä! HUAAAH. En todellakaan halua tulla nyt kipeäksi 😦

Ronja ja äiskä Rosie oikealla
Ronja ja Puuma leikin melskeessä
Ronja ja Puuma osaavat myös tanssia 🙂
Puuma
Puuma

Lisää kuvia löytyy albumistamme täältä.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s