Kuulumisia

Kuten yleensä, tämäkin viikonloppu on ohi aivan liian nopeasti. Perjantaina vein Ronjan Kepolle Halikkoon. Lauantaina hain Riesun ja Röllin meille neljäksi viikoksi, sillä maanantaina Rinkeli menee tähystysleikkaukseen ja sovimme Sirjan kanssa, että Riepu ja Röltsy saavat viettää meillä koko Rinkelin toipumisen ajan, jotta energisen pennun hoito olisi toipilasaikana helpompaa. Niinpä talo on entistä täydempi kun Rölli ja Riesu valloittivat työhuoneen ja ajoittain – kuten nyt – makkarin.

Rölliä laumassa seuratessani en voi kuin myhäillä sitä onnea, että aikanaan olen saanut sitä vuokrata Sirjalta. Nyt kotona temmeltää Röllin lapsen lapset Puuma ja Peto ja Rölli sulahti laumaan yhtä helposti kuin silloinkin kun se vietti meillä enemmän aikaansa. Huskien kanssa ei ollut mitään ongelmaa ja Lyylikin otti vieraan vanhemman nartun hyvin vastaan. Vaikka Rosiella on välillä hankalaa Röllin tyttären Shantin kanssa, sisko Rölli itse on Rosien kanssa kuin paita ja peppu. Kaiken kruunaa melskaava kaksikon äiti ja pentujen isomummo Mette, jolta Rölli on äittämättä perinyt hyvin paljon niin hyvässä kuin pahassa 😉 Ilman Rölliä ja Sirjaa minulla ei olisi Hukkaa, Shantia eikä nykyisiä pentujakaan. Eikä Sirjalla olisi Riesua.

Riesu on melkoinen mötikkä mieheksi 🙂 Hyvin on ruuassa pysynyt. Ihanan symppis kaveri, joka on aina meillä ollut kuin kalavedessä. Muiden urosten kanssa en sitä pidä, mutta Pedon kanssa menee ainakin toistaiseksi ihan hyvin. Ensimmäiset päivät ovat olleet skä Röllille että Riesulle vähän kummastelua, mutta kyllä se tästä lähtee.

Minulla oli Kivikossa Sirjan luona mukana myös Puuma ja Peto ja kävelimme niiden kanssa kokemuksen vuoksi kunniakierroksen ruuhka-aikaan korttelin ympäri 😉 Hyvin meni. Sitten otimme muutamia kuvia niistä, näette ne koirien omilta sivuilta. Tässä kuitenkin yhteisposetus, jossa minä varsinkin olen erittäin hemaiseva:

L. Stop The Lievstock & L. Shepherd’s Pie 7kk

Niinpä niin… Koska olin Helsingissä päätin hetken hurmiosta ajella myös treffaamaan Petraa ja Tomppaa, joka itseasiassa on näiden pentujen isoisoisä tai jotakin sinne päin (L. Lord Legolin). Petra tarjosi Matinkylässä ruuat ja Tomppa oli onnesta soikeana kun Mamma tuli pitkästä aikaa kylään 🙂

Niin ihanaa kun olisikin viettää enemmän aikaa lietsussa ja vieraisilla, niin kotona koko porukka oli ollut sisällä päivän. Tänään päätin korvata menetetyn ajan ja lähdin jo aamulla nahkalauman kanssa pariksi tunniksi metsään vaeltamaan. Rölli oli jo puolessa matkassa sitä mieltä, että lyhyempikin retki olisi riittänyt 😀 Voi parkaa. Ei tainnut tietää mihin joutui kun takaisin kasvattajan luokse joutui hahaha.

Nyt olisi sitten tarkoitus aloittaa jälleen uusityöviikko eikä olo ole edelleenkään yhtään sen levänneempi kuin ennenkään. Ensi viikolla Krissen ja Sampon olisi tarkoitus tulla meille koppitalkoisiin, jotta huskytytöille saataisiin tarhaan kunnollinen asumus talveksi, missä ne viettäisivät päivät. Perjantaina haen JOannan meille (en malta odottaa!) ja lauantaina on Pedon Helsingin Messukeskuksen pentunäyttely. Sunnuntaina kokoonnumme taas Lifedream tiimiläisten kanssa agilityvalmennusryhmään Aneten oppiin Halikkoon.

Kotona pitäisi siis pestä Petonen ja myös Maikku, koska Maya on ilmoitettu messariin ja sen karva tarvitsee kuulemma piristysruiskeen. Myös polttopuuta olisi tarkoitus tilata pari kaatomottia kotiin, sen kasaamisessa meneekin sitten päivä tai pari. Pesukoneen toivon saavani vihdoinkin tällä viikolla jotenkin Saloon huoltoon, jotta saisin yhä kasvavia pyykkikasoja selvitettyä. Joskus olisi kiva vain maata viikko. muutama päivä. tai edes pari tuntia. 😀

Kiireinen viikko siis.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s