Lisätty videoita T-pentueen sivulle

Lisäsin muutaman hirrrrrveän hyvän videon Lyylistä, Riesusta ja sukulaisistakin tuonne pentueen omalle sivulle, löytyy pennut -> suunnitelmat vuodelle 2013. Löysin myös Riesun luonnetestivideot, jos ne jotakuta kiinnostaa.

Sitten lainaan tähän Sirjan ottaman videon äidistä ja pojasta, Röllistä ja Riesusta metsässä vuosi sitten. Hehehe, sain kyllä hyvät naurut tästä. Jos kaikki merkit pitävät paikkansa ei Lyylin pennut kyllä järjenjättiläisiä tule olemaan 😉 Isä ja sen suku on ihan hoopoa eikä Lyyli itsekään ole mikään penaalin terävin kynä hahaha.

Voi jessus, tässähän alkaa kohta olla pentukuume tai jotain, mikähän flunssa muhun on nyt iskenyt???

Linkki videoon, toivottavasti toimii 🙂

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Yksi ajatus artikkelista “Lisätty videoita T-pentueen sivulle”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s