Tiededokumentteja

Pitkästä aikaa päivittelen tänne jälleen pari linkkiä mielenkiintoisiin tiededokumentteihin:

http://areena.yle.fi/tv/1752428

Areenalla vielä huomisen esillä oleva dokumentti eläinten älykkyydestä. Katsokaahan hämmästyttäviä tapauksia, joissa eläimet käyttävät taitojaan!  Prismassa YLE1: llä toinen osa näytetään huomenna maanantaina 7.1 kello 19.00 Emme todellakaan ole yksin!

http://areena.yle.fi/tv/1210750

Tässä dokumentissa käsitellään ihmisen vanhinta kotieläintä, koiraa sekä sen jälkeen tulleita eläimiä, jotka ovat mahdollistanee ihmiskunnan kasvun nykyiseen loistoonsa. Erittäin mielenkkiintoinen katsaus koiran historiaan!

Lisäsin arkistoon myös kirjallisuuslinkkejä koskien näitä aiheita ja käyn ajan läpi myös arkiston juttuja sekä aiheita.

 

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s