Kasvattikysely 2013

Hyvä kasvatinomistaja TAI urokseni jälkeläisen omistaja!

Edellisestä kyselystä kasvatinomistajille on nyt muutama vuosi aikaa. Tuolloin kysely oli useamman sivun pituinen paperinen versio. Vastauksista haluan kiittää kovasti kaikkia osallistuneita, mutta valitettavasti niitä tuli silti liian vähän, jotta olisin voinut jotakin järkevää vastauksista jäsentää ihmisten ilmoille. Tästä viisastuneena yksinkertaistan kyselyä hiukan. Alla on muutama kysymys, johon toivon teidän ehtivän vastata joko minulle täällä yksärinä, foorumille tai sähköpostiosoitteeseen kennel@lifedream.eu

Mikäli vastauksia tulee tarpeeksi teen niistä yhteenvedon foorumille ja kotisivuille. Koska uroksillani Bilbolla (8 pentuetta), Ramseksella (2 pentuetta), Bregolla (4 pentuetta) ja Hugolla (1 pentue) on jälkeläisiä, olisin erittäin kiinnostunut kuulemaan myös niiden jälkeläisten omistajien mielipiteitä koiristaan.

Pienenä porkkanana: jokainen Suomessa elävän koiran vastaus osallistuu samalla Musti & Mirri eläinkaupan lahjakortin arvontaan (arvo 40e), joten toimi nopeasti ja lähetä vastaus helmikuun loppuun mennessä!!

Kiitos jo etukäteen kaikille!!

Koiran nimi:
Koiran ikä:

1. Oletteko käyneet rokotusten lisäksi eläinlääkärissä koiran kanssa? Miksi?
2. Onko koiralla ilmennyt herkkävatsaisuutta, allergioita tai toistuvaa ripulia?
3. Onko koiralla muita sairauksia?
4. Onko koiralla ollut matkapahoinvointia autossa?
5. Kerro koirasi luonteesta: mistä se tykkää? Mistä ei tykkää? Pelkääkö se jotakin? Kuinka arki sujuu?
6. Kuinka koira käyttäytyy vieraita ihmisiä ja koiria kohtaan?
7. Jos koulutat koiraasi harratuskentille, kerro vielä millainen se mielestäsi on harrastuskoirana?

Kiitos kaikille tuhannesti vatauksista!!

heiluvin hännän heilutuksin,
Hanna

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s