Masokistinen herrasväki

Laitan tämän tekstin nyt noihin ylälinkkeihin, koska väsyn tuijottamaan Lahden näyttelystä Puumasta ja minusta räpsästyä kuvaa ja nämä pentuset ehdottomasti ansaitsevat laajan katselijakunnan, sen verran ovat suloisia! Kävimme siis tutustumassa Juuson kanssa perjantaina Aneten ja Tumpin pentukatraaseen, josta lisää pääset lukemaan täältä.

Tässä muutamia kuvia ipanoista:

https://i0.wp.com/lifedream.kuvat.fi/kuvat/Sekalaisia%20-%20Random/Raijan%20pennut%201.2.2013,%20ik%C3%A4%C3%A4%20n.%203vko/IMG_1147.JPG/_full.jpg

https://i0.wp.com/lifedream.kuvat.fi/kuvat/Sekalaisia%20-%20Random/Raijan%20pennut%201.2.2013,%20ik%C3%A4%C3%A4%20n.%203vko/IMG_1149.JPG/_full.jpg
Juuso ja pieni mies 🙂
https://i0.wp.com/lifedream.kuvat.fi/kuvat/Sekalaisia%20-%20Random/Raijan%20pennut%201.2.2013,%20ik%C3%A4%C3%A4%20n.%203vko/IMG_1158.JPG/_full.jpg
Äippä ja pennut

https://i0.wp.com/lifedream.kuvat.fi/kuvat/Sekalaisia%20-%20Random/Raijan%20pennut%201.2.2013,%20ik%C3%A4%C3%A4%20n.%203vko/IMG_1179.JPG/_full.jpg

Lisää kuvia löytyy LIFEDREAM KUVA-ALBUMISTA

Muutama lyhyt sananen myös meidän kuulumisia: Mette on asunut kuluneen viikon Juusolla minun ollessa töissä. Sen lämmöt ovat palautuneet normaaleiksi ja se syö hyvin. Juonut se ei ole erikseen, mutta ruuan kanssa on juonut ensin nesteen (jota on runsaasti) ja sitten vasta syö. Kamalan pieni se on, pirteä, mutta piskuinen, luuta ja nahkaa. Äsken kun Juuso tuli viettämään meille lauantai-iltaa ja toi Möttösen mukanaan huomasin, että karva kiiltää jo paremmin ja on muutenkin saanut vähän ”täytettä”  keskiviikosta, jolloin näin sen viimeksi. Pari kertaa se on pissannut yöllä Juuson sänkyyn, minkä on huolestuttavin piirre tällä hetkellä, mutta seuraamme tilannetta ja tarvittaessa sitten aloitetaan lääkitys.

Minä vietin tänään mielenkiintoisen päivän KoiraExpossa, joka järjestetään vuosittain SKL ja LähiTapiolan yhteistyönä yhdistyksille ja kennelpiireille. Todella mielenkiintoista asiaa, josta lisää ja mm. muistiinpanot myöhemmin.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s