Lisää suru-uutisia

Viime viikon Meten menehtyminen painaa minua vieläkin ja aivan kuin siinä ei olisi ollut tarpeeksi, sain tänään puhelinsoiton parhaalta ystävältäni Krisseltä. Toinenkin kantanartuistani Alda, Oneways Golden Treasure, on tänään lopetettu. Siltä oli löytynyt rintalastaan kiinnittyneitä kasvaimia 😦 Alda eli meillä muuttoon asti vuoteen 2007 kunnes muutti Krisselle heidän pitkän ja hartaan toivomisen päätteeksi. Alda oli todellinen persoona: kuningatar ja prinsessa, joka tervehti omat ihmisensä ilolla ja rakkkaudella: vieraillessani Krissellä sain vastaani joikaavan ja riehakkaasti pusuttelevan koiran 🙂 Aldan kanssa aloitin agilityn harrastamisen alkeiskurssilla 2006. Sillä oli tapana ulvoa auton kääntyessä kentälle ja samoin myöhemmin Krissellä ulista onnesta mökkitiellä.

 

Jokainen näistä on oma persoonansa eikä toista Aldaa tai Metteä tule. Toivotan omasta puolestani hyvää matkaa rakkaalle Aldalle ja isoja haleja Krisselle perheineen surun keskelle.

Alla olevassa videossa esiintyy kaikki kantakoirani soopeli uros Bilbo, tri narttu Wanja, Wanjan poika Tom, Mette, Meten tyttäret Rölli ja Rosie. Sekä soopeli narttu Alda. Valitettavasti videon laatu on huono, sillä se on kuvattu televisio ruudulta. Alkuperäinen video on vuodelta 2006. Näihin koiriin perustuu koko nykyinen kasvatustyöni. Videon lopussa tulee hetki selkeää kuvaa, missä näkyvät myös Sirja ja Petra.

http://www.youtube.com/watch?v=fa5DZ1F5qmo

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s