Huskypentuvideo

Tänään ajelimme Mayan kasvattajan Millan kanssa Tuuriin, missä esiintyi runsas 29 kappaleen huskyjoukkio Tuula Prattille. Olen niin iloinen kasvattaja Millan puolesta, kun nuoret sähikäisemme tuntuvat pärjäävän aika kivasti näyttelyissä: Maya oli nyt jo kolmannen kerran peräkkäin PN2 ja sai varasertin, 19 nartun joukosta vain 4 sai SAn!! Mayan veli Dante niin ikään PU2 vara-sertillä, jälleen, 10 uroksesta, joista vain kaksi sai SAn!!! Aivan huikeaa, vaikka niitä sertejä tietysti jossakin vaiheessa alkaa kaipaamaan…

Itse olin Maikkuun jälleen enemmän kuin tyytyväinen. Onpa huikeaa ”omistaa” koira, joka näyttelystä toiseen tuntuu pärjäävän upeasti ja Milla toki osaa katsoa sille hyvät tuomarikin rodussa, jossa jako käyttis ja showkoiriin on selkeä. Mai-Mai tosin tuntuu puhuttelevan molempia tuomareita, ainoa mistä se tällä hetkellä saa noottia on aavistuksen ponnettomat liikkeet, mutta kyllä se siitä. On aika huikeaa, minulla on tällä hetkellä omasta mielestäni huomattavasti paremmat huskyt kuin nahkat kotona, ja taso on molemmissa roduissa äärimmäisen kova.

Muitakin syitä Millan luona majailuun on ilmaantunut 😉 Tässä alla video Millan 5 päivän ikäisistä pennuista, joissa on emänä Mayan äiti Nita. JOS minulla käy tuuri, voi noista joku meille muuttaa, mutta katsotaan 😉

Kaikille pentukuumeisille. Millan uusin pentue 5 päivän iässä. Emänä ”Nita” FIN Ch & NORDJW-09 & JW-09 Polar Night’s Winter Crystal ja isänä ”Raptor” Arctic Power Raptor.

Lisätietoja: http://personal.inet.fi/koti/polarnights/Pentueet.html

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s