Kesäpäivä 1.6.2013

KESÄPÄIVÄ 1.6.2013 on nyt vietetty. KIITOS Kaikille, jotka pääsivät mukaan! Ideahan oli, että varaan kentän itselleni päiväksi synttäreideni kunniaksi ja treenaan siellä omiani, kaikki saa tulla mukaan, jotka haluaa. Meillä olikin tosi kiva pieni porukka ja aika riittii ihan nappiin kaikille. Jos olisi ollut enemmän tulijoita kuusi tuntia ei olisi riittänyt.
Treenasimme hauskaa aika haasteellista, mutta antavaa rataa, johon pääsee tutustumaan vaikka tässä videossa Maijusta ja… Ramseksesta:
Lopuksi järjestimme kaksi kisaa. Möllikisassa oli muunnelma ylläolevasta radasta eikä sisältänyt keppejä, rengasta eikä keinua. Virhepisteesta lisättiin aikaan kolme sekuntia mutta palkata radan aikana sai.
Tässä tulokset:
1. Juuso & Rosie aika 32s 1 vp = 34p
2. Maiju & Usva aika 27s 4 vp = 39p
3. Maiju & Shanti aika 62s 3vp = 71p
4. Petra & Tom aia 66s 4vp = 78p
5. Anu & Uuno aika 88s 5 vp = 103p
Kaikki osallistujat palkittiin rouhetikuin ja ensimmäinen sai hienon pokaalin. Onnea!!
Starttikisassa mentiinkin lujaa: rata oli hevosenkengän kokoinen. Ideana oli vain suorittaa radan kaikki esteet oikeassa järjestyksessä.
1. Maiju & Usva aika 6s
2. Juuso & Leela aika 8s
3. Anu & Lyyli aika 9s
4. Katri & Saku aika 11s
5. Petra & Tom aika 12s
6. Anu & Uuno aika 17s
7. Juuso & Peto aika 29s
8. Maiju ja Ruuti aika 32s
9. Juuso & Ronja 35s
10. Maiju ja Bilbo aika 36s
Kisan voittanut sai pokaalin ja ruusukkeen ja kaikki osallistujat palkittiin rouhetikuin. Tunnelmaan pääset tästä linkistä
Tiimin hauska starttirata kesäpäivässä: lähtöjärjestys: 1. Juuso ja Peto (ei videolla) 2. Maiju ja Ruuti, 3. Katri & Saku, 4. Petra & Tom, 5. Juuso & Leela, 6. Maiju & Usva, 7. Anu & Uuno, 8. Juuso & Ronja, 9. Maiju ja Bilbo, 10. Anu & Lyyli
KIITOS KAIKILLE, itse paloin mukavasti koko ylätorsosta. Ei tosiaan ukkostanut, ei.. Oli taas oikein mukavaa, ja näiden tapahtumien järjestämisen hankaluudesta huolimatta on niin ihana nähdä ihmiset yhteistyössä koiriensa kanssa ja kaikkien iloiset ilmeet. Itsellenikin jäi tosi hyvä fiilis, kunpa tämä väsymys nyt menisi ohi niin näitä tapahtumia olisi mukavampaa järjestellä. 🙂

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s