Kuulumisia

Päivitän tänään peräti kolme artikkelia, pitäisi olla lukijoille lueskeltavaa koko ensi viikoksi 😉 Näyttelyiden ja pentujen lisäksi tilalla riittää muutakin hommaa. Olen ollut nyt jo pari viikkoa töissä lomani jälkeen ja voin rehellisesti sanoa, että rankkaa on. Onneksi Krisse hoitelee meillä täällä tilalla lapsia sillä aikaa, niin isoja kuin pieniäkin. Hänen blogiaan kannattaa muuten käydä vilkaisemassa, Krisse kirjoittelee kuulumisia ja nyt meillä olostaan täällä.

Omille sivuilleni olen lisäillyt muutamia uusia juttuja, mutta tutustu Navigaatio sivuun, niin pääset selamaan kaikkea yhtä aikaa!

https://siltapelto.wordpress.com/navi/

Onkimisreissut ovat jääneet vähemmälle nyt kun vietän päivät töissä, mutta onneksi 300 metrin päässä on meidän pieni kotijoki, josta olemme saaneet ahvenia, lähinnä kissoille. Juuso sai sieltä hauenkin yksi ilta, mutta se pääsi irti ihan laiturissa. Se kuitenkin kannustaa käymään heittelemässä, jospa se sieltä vielä tarttuisi 😉

Kurkelan joen mutkassa
Innokkaat tärpillä 😉

Jokunen aika sitten kerkesin avustamaan Juuson kotikisoihin Kavilaan. Kyseessä oli polttiskisat ja radio-ohjattavat autot. Oli tosi hauskaa katsella isoja aikuisia miehiä keskittyineä pienen pieniin muttereihin ja kaikenmaailman pultteihin. Siellä ne niin innokkaina värkkäsivät, öljysivät ja kiristivät, että auto kulki kisassa eteenpäin. En tajunnut puoliakaan virallisesta puolesta, mutta oli se hauskaa. Minun hommani oli paistaa ja myydä makkaraa, ja se sujui varsin tuottoisasti.

Kisoissa
Kisoissa

Juuson muuton jälkeen tilalla on alkanut hitaasti mutta varmasti tapahtua: ikkunoihin on ilmestynyt hyttysverkkoja, pihamaan puustoa on harvennettu (pihatien luumupuita) jne. Onneni oli katossaan kun Juuson kanssa värkkäsimme vihdoinkin huskeille tarhaan kunnon kopin talvea varten. Lisäksi Juuso ennätti jo pystyttää vuohille ja huskeille omat aurinko/sade suojat.

koppi
Juuson koppi oikealla, vasemmalla Saksasta Zooplussalta tilattu koppi mallia xl

koppi2

Tuntuu, että joka päivä on jotakin ekstraa: milloin mennään tapahtumissa ja  milloin ihan uimassa. Kävimme heittelemässä virveliä ja uimassa Krissen, Juuson, Rosien ja Missyn kanssa tässä yksi ilta ja uudelleen eilen näyttelyn jälkeen. Tuolloin kokeilemaan sisäistä vesipetoa pääsivät Ronja Puuma Enda ja Miki, mutta vain Ronja suostui uimaan vapaaehtoisesti! Pitää ottaa se äitinsä kanssa joku kerta matkaan 😉

puut

Tänään tuli sitten Juuson porukat tuomaan polttopuuta meille. Suuri helpotus, koska sähkölaskut talvella ovat päätä huimaavat! Kasasimme puut aidan viereen, paljon niitä oli, tuossa on vierekkäin kaksi pinoa. Toivottavasti riittävät ainakin alkutalveen. Tänään ollaankin otettu muuten rennosti, olen istunut tietokoneella koko päivän muokaten kuvia, näpytellen tarkastuslomakkeita ja muuta sellaista. Ensi viikko on kiireinen, mutta eiköhän uusia päivityksiä saada taas aikaiseksi loppuviikosta. 😉

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s