Meidän keittiössä rutisee

En tiedä mikä syksyssä on, mutta aina saan kauheita energiapuuskia juuri ilmojen viiletessä ja ruskan pukatessa upeat väriloistot maailmaan! Tänään väsäsin itselleni kokonaan uuden blogin sellaisen aiheen ympärille, ettei ihan heti varmaan tulisi tutuille mieleen: eli ruokablogin! Kaikki jotka tuntevat minut tietävät, että olen täysi tunari keittiössä. En osaa käyttää mausteita enkä oikeastaan tehdä lettuja kummempaa (mutta ne ovatkin sitten ältsihyviä!) ja nyt kun muutenkin olen jonkinlaisessa hurmiossa toko- ja agilitykisojen myötä kuvittelen voivani ryhtyä myös hienoksi kotikokiksi. Lisää aiheesta löytyy täältä http://keittionurkka.wordpress.com

Tänään käytiin koirien kanssa sienimetsässä, mutta ei sieltä löytynyt kuin jokunen kantarelli ja suppilovahvero! Kovin tuntui olevan kangas kuivaa. Toivottavasti vielä saataisiin kunnon sato. Lyyli paineli metsässä onnellisena kun se vihdoin on päässyt normaali elämään kiinni, mutta sen sijaan Puuma ja Ronja jäivät nukkumaan päikkäreitä Juuson kainaloon. Puumalla on juoksun parhaat päivät, joten joudun hieman pulaamaan sen ja urosten kanssa.

Pennut kävivät tänään ensimmäistä kertaa huskytarhassa ja ottivat haltuunsa niiden kopin, jota tutkittiin hännät tötteröllä. Onneksi huskyt olivat jo saaneet iltaruokansa ja olivat siis nukkumassa sisällä. Käymme pentujen kanssa ottamassa vuohet tarhasta ja aamuisin viemme ne sinne. Ipanat ovat ihan tohkeissaan Äijästä ja Akasta, jotka liikuttavasti tuhisevat pennuille ja osaavat varoa pieniä kavereita hienosti. Seuraan tilannetta aina tarkkaan, mutta jotenkin tuntuvat vuohet tietävän, että kyseessä on vielä lapset. Eikä sillä, alkaahan tässä Äijälläkin olla jo kokemusta koiranpennuista useamman vuoden ajalta.

Pennut rakastavat naudanmahaa! Annoin nille eilen aamulla ruuan mukana sitä ja ipanat hotkivat koko vadin siihen malliin, että olivat ihan pulskia. Lisäksi ne ovat saaneet siankorvia ja kananjalkoja sekä tavallisia puristeluita. Tänään annoin niille viimeisen matokuurin ennen uusiin koteihin muuttoa.

Mukavaa on, että kaikille pennuille löytyi kivat kodit. Tänä viikonloppuna lähtee Tosca ja Tälli omiin koteihinsa ja ensi viikonloppuna Tintti ja Tarukin pääsevät omiinsa. Sitten saankin rauhassa keskittyä Miinaan, joka kasvaa kovaa vauhtia ja ei ole ollenkaan hullumman näköinen! Korvat alkavat olla hauskasti jenkkityyliin otsalla ja rungoltaankin se on pyöristynyt ja vahvistunut. Pitäisi saada uusia kuvia koko jengistä vielä tällä viikolla.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s