Shanti on astutettu!!

Meille on toivon mukaan tulossa pentuja huhtikuussa, kaikki sormet ja varpaat pystyyn 😉 Kyselyjä pentuihin on kivasti jo tullutkin, mutta vielä pitäisi hetki malttaa!

Meillä on perjantaisin aina vetämäni agilitytreenit Salossa ja tällä kertaa otimme myös videota. Kaikki ei tosin mennyt ihan nappiin, koska heti kun kaivoin kameran taskusta Ramses alkoi temppuilla. Lopulta emme voineet kuin nauraa koko jutulle.

Ei mene putkeen 😉

Puuma lenteli aika mallikkaasti omalta osaltaan, Ronja opetteli Juuson kanssa putkea ja esteenkiertoa. Mukana oli myös Maijun perheen Nalli-poika, joka opetteli vasta alkeita.  Tässä vielä video Puuman loikista.

Puuman lennot

 

 

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s