Pihatreeniä

Perheeseemme on liittynyt uusi jäsen! Late Läppäri!! Ja on kyllä pakko myöntää, etten taida olla uusi ihmelapsi teknologiassa sen enempää kuin agilityssakaan — MUTTA tässä teille kuitenkin eilisistä treeneistä tekemäni videokooste. Koirat olivat ihmeissään kun kotipihalla olikin treenirata ja varsinkin nuoremmat vähän arastelivat ensi alkuun. Treenasin samaan syssyyn myös Joannan koiria, joten videolla esiintyy yhteensä kahdeksan nahkaa.

Harjoiteltiin irtoamista ja jotain muuta, mutten itsekään ole ihan kartalla mitä. 😀 Pihaesteet eivät ehkä ole hienoimmasta päästä, mut jostakin on aloitettava. Jokaisen kanssa tehtiin noin 10min ja kyllä siinä kuuma tuli itsellekin! Kuntoilusta menee mokoma! Jatkossa pihalla onkin mukava puuhastella, toivon mukaan kesän lopuksi minulla on teille hiukan erilainen kooste saatavilla 😉 

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s