Odin vielä vapaana!

Soopelipoika Odin etsii vielä omaa rakastavaa kotia mielellään etelä-suomen alueelta. Heti luovutuksessa! Odin on veikeä ja touhukas nuorimies, mutta valitettavasti kivesvikainen, mistä syystä myyn sen alennettuun hintaan. Jos sinulla olisi tarjota kouluttava ja muutenkin harrastamisesta kiinnostunut koti tälle pojalle, otathan yhteyttä!

*muoks. Kaikki pennut löytäneet uudet kodit!*

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s