Vuohien kuulumisia

Marraskuun puolessa välissä Äijä ja Akka muuttivat uuteen kotiinsa, tuohon reilun kymmenen kilometrin päähän. Hyvin ovat sopeutuneet uusiin oloihin ja omaa mieltä lämmittää kun koko perhe on niihin ihan hullaantuneita. Perheen isän ollessa allerginen eläimille, on lapsilla nyt jännää seurattavaa tallin puolella! 🙂 Ja pääsenhän minäkin niiitä katsomaan aina jos ikävä yllättää.

vuohet uudessa kodissaan <3
vuohet uudessa kodissaan ❤

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s