Uusi ulkoasu

Sivuille on tämän viikon aikana päivittynyt uusi ulkoasu 🙂 Päätin yhdistää kaksi blogiani Siltapeltotilan ja Vihreän Mielen. Kenties on helpompaa lukijalle kun kaikki päivitykset löytyvät samasta paikasta. Aion myös ryhdistäytyä näiden sivujen päivityksissä ja satuilla elämästämme hiukan useammin. Kirjoittaminen on näemmä intohimo, josta on vaikeaa päästä eroon. Tuntuu vähän siltä, että sellaisia on omassa elämässä useita! 😉

Jatkossa myös Lifedream Collies- Facebook sivulla tulen julkaisemaan ottamiani valokuvia koko perheestä, en vain koirista. Pohdiskelun jälkeen totesin, että Lifedream on enemmänkin kuin kennelnimi – se on minun tapani elää. Intohimoisesti ja täysillä pakertaen! 😀 Lifedream-kennelin uutiset päivittyvät sinne toki edelleen myös.

Siispä toivon kaikille muillekin elämää unelman reunalle – iloineen kaikkineen.

Jax ja Opie ovat sitä mieltä, ettei ystävyydellä ole parasta ennen päivämäärää! <3
Jax ja Opie ovat sitä mieltä, ettei ystävyydellä ole parasta ennen päivämäärää! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s