Uusia kuvia koirista

Tänään pesin pitkästä aikaa koko 9 koiran lauman 🙂 Husky Wilyan pesin kahteen kertaan kahdella eri shamppoolla ja lisäksi laitoin hoitoainetta oikein rutkasti. Wilya vaihtaa karvaa, joten saan tehdä vielä melkoisesti töitä, että se näyttäisi siistiltä. Wilyan jälkeen vuorossa olivat Missy ja nahkat.

Minä, Puuma ja Jukka <3
Minä, Puuma ja Jukka ❤

Käytin koirat metsässä ja Wilyan lenkin jälkeen lähdin vielä ystäväni luokse muutaman kymmenen kilometrin päähän. Hän auttoi minua kuvaamaan koirat. Varsinaisia pönötyskuvia on viimeksi otettu vuonna 2013, sillä yksin niitä on todella vaikeaa saada. Koiran täytyy seistä juuri oikealla tavalla, jotta sen rakenne tulisi parhaiten esiin ja toisaalta kuva ei saa olla otettu liian korkealta tai matalalta ja koiran tulisi sijaita suurin piirtein keskellä kuvaa 😉 Ei siis mikään helppo nakki.

Jukka
Jukka 1v
Jukka
Jukka

Onneksi ystäväni on kokenut kuvaaja ja minä sain taituroida koirien kanssa. Vain nahkat olivat tosin mukana. Toiset koirista seisoivat paremmin kuin toiset ja niistä oli helppo ottaa kuvia. Lisää löytyy kotona asuvien nahkojen omista gallerioista. Klikkaa linkki.

Lyyli
Lyyli 5v

Valitettavasti Lyyli ja Miina ovat kuvissakin lähes karvattomia, koska niillä on paras mahdollinen karvanlähtö päällä. Melkoisi nakuja 😀 Koirat olivat ihmeissään kun menimme rantsuun kuvaamaan yksi kerrallaan ja vähän piti muistella mitä se käsky SEISO ja namin heiluttelu nyt tarkoittikaan… 😀

Miina
Miina 1,5v
Missy
Missy 5v
Missy
Missy 5v
Puuma
Puuma 3v
Ramses
Ramses 8,5v
Ronja
Ronja 3v
Ronja
Ronja 3v
Rosie
Rosie 9,5v

Täytyy lisäillä näitä ja muitakin kuvia koirien omille sivuille jahka kerkiän. Iso kiitos Immulle avusta kuvien kanssa, ilman apua en olisi saanut aikaiseksi yhtään mitään. Hauskaa oli muutenkin turista pitkästä aikaa koirajuttuja. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s