SOA aamiaisella

aamiaisella2

Pojille kuuluu oikein hyvää. Ne ovat koitutuneet hienosti ja ovat melko pulskia jätkiä 😀 Niiden tohuja on loputtoman hauskaa katsella. Aina riittää touhuttavaa: tunneleiden kaivamista, pesän rakentamista, syömistä ja torkkumista yhdessä tai erikseen.

aamiaisella

Annan niille vähän tuoretta salaattia, kurkkua, tomaattia, porkkanaa, kaalia, banaania tai hedelmiä joka päivä vähän vaihdellen ja hyvin pieniä määriä. Ne saavat myös heinää, keitetyn kananmunan kuoria, koirien kuivanappulaa ja jauhomadoillakin on jo päästy herkuttelemaan. Varsinkin Opie tykkäsi ja söi niitä yksin varmaan viisi :O Ihme kyllä se ei räjähtänyt 😀

jaxJax

jaxkylvyssa

Pojat kylpevät ahkeraan, mutta käyttävät hiekkalaatikkoa myös vessana. Sinne myös raahataan kaikki herkut, en siis oikein olekaan ymmärtänyt laatikon ideaa poikien päässä, mutta kovin tärkeä nurkka se tuntuu olevan kun kaikki tuore madoista lähtien raahattiin sinne ja ehkä osa piilotettiin hiekan alle?

kaivuuhommissa

Pojat ovat myös mestareita kaivamaan. Terraarion yläkerta on ahkerassa käytössä ja erilaisia tunneleita on joka päivä rakennettu lisää kun edelliset romahtavat. Pojat nukkuvat mielellään joko tekemissään pesissä tai keraamisessa ruukussa, jonka ne ovat itse sisustaneet vessapaperilla 😀

IMG_0696 (1024x684) ”Mulla on tunne, että joku tuijottaa mua”

Vierailijoitakin pojilla kävi kun kissarouva Bestis pääsi sisälle valokuvattavaksi ja äkkäsi Jacksonin puuhat. Kissat eivät oleile näin lämpimään vuoden aikaan meillä asuintiloissa lainkaan, joten vaaratilanteita ei pääse syntymään. Bestiksen ilme oli kyllä näkemisen arvoinen. Meillä kissat ovat menestyksekkäitä pyytäjiä, saaliiksi kelpaa niin hiiret kuin rotatkin, joita talon välikatolla elelee.

IMG_0708 (1024x684)”Ja mulla on tunne, että olis vähän nälkä!”

IMG_0724 (1024x656) Mihin se kaveri katosi?

IMG_0660kohta 7 vuotias kissarouva Bestis on kyllä varsin hellyyttävä ja ihana kissa, kaikille muille paitsi hiirille!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s