Porukkamaasto

Järjestin ystävilleni Maastotalli Preryassa kahden tunnin maastoratsastusmahdollisuuden tänään. Mukana oli mm. 20-vuotias veljeni, jolle tämä oli ihan ensimmäinen kerta hevosen selässä. Tallilla on tapana hoitaa itse hevoset alusta loppuun, joten aikaa jokaiseen kahden tunnin maastoon pyörähtää helposti melkein tuplat. Minusta tämä on mukavaa, sillä hevosen hoitaminen on aina osa kokonaisuutta.

Hienosti veljenikin ekakertalaisena pärjäsi, menimme paljon käyntiä ja joitakin ravipätkiä. Laukkaa veli pääsi kuitenkin kokeilemaan myös kun hallitusti testasimme sitä kentällä. Olen aika ylpeä veljestäni! 🙂 Seuraava porukkamaasto on suunnitteilla jo keväälle!

Maastotalli Prerya järjestää eri pituisia maastoja kaikille ratsastajille, olitpa kokenut tai vasta-alkaja. Katso lisää klikkaamalla tästä!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s