Kevätkuulumiset: kissat

Kissat ovat nyt auringon lämmittäessä yhä enemmän ulkona. Vain Bestis viettää aikaansa olkkarin pöydällä kehräten – koska tietää saavansa herkkuja aamiaispöydästä. Vähintäänkin nuolla lautaset. Minua jännitti melkoisesti miten kissat suhtautuisivat olohuoneessa häkissä asuviin marsuihin, mutta eivät ne ole niistä lainkaan kiinnostuneita. Sen sijaan gerbiilejä ne edelleen seurailevat lasin läpi. Pahaksi onneksi Son´s Of Anarchy alkaa sekin olla melko laiskanturpeaa jengiä.

Talvella kaikki kissat asuivat sisällä, mutta nyt varsinkin pojille kelpaa hyvin niiden oma koppi kuistilla. Se on heinillä ja matoilla vuoraamani zooplussan koirankoppi. Ulkona niillä riittääkin puuhaa kun ne metsästävät hiiriä ja rottiakin pihapiiristä ja pelloilta. Viimeksi viime viikolla löytyi kuollut rotta etupihalta. HYI.

Kissat alkavat olla potrassa iässäkin: Bestis ja Symppis ovat kahdeksan ja ja niiden poika Maximus seitsemän. Varsinkin Bestiksessä ikä näkyy nauttimisena ja helpon elämän kaipuuna 😉 Allaolevissa kuvissa esiintyykin kissarouva yksinoikeudella.

 

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s