Kevätkuulumisia: Taisto

Taiston elämään kuuluu aika hyvää 🙂 Makkarieläimenä se saa olla aikalailla omassa rauhassaan, mutta tällaisina keväisinä ja aurinkoisina päivinä nostan sen olohuoneeseen jo aamusta nauttimaan auringonpaisteesta. Kello 8-9 se makoilee sohvalla ja 9-10 aikaan se siirtyy varsin itsenäisesti lattialle etsimään sopivaa kohtaa 🙂 Ilta-aurinko puolestaan lämmittää makuuhuoneen ikkunaa, joten sillä on sielläkin oma näköalapaikka ikkunan edessä. Taisto on saanut myös makuuhuoneeseen virikettä kun marsut juoksentelevat lattialla vapaana joka ilta. Olen tähän erittäin tyytyväinen. Taisto ei ole juurii marsuista kiinnostunut.. mutta eipä se nukukaan silloin kun ne ovat huoneessa. Kaula pitkällä se mulkoilee niitä orreltaan 🙂

Taisto on nyt asunut meillä reilun vuoden ja lienee noin kolme vuotias. Sen sielunelämä jaksaa hämmästyttää minua edelleen: se esimerkiksi muisti vielä kolme päivää tapahtuman jälkeen saaneensa sirkkoja tulemalla orreltaan alas saalistamaan kun keräsin tavarat pois. Tätä konstia se onkin sitten käyttänyt useamman kerran: se kapuaa alas orreltaan, pällistelee minua lattialla odottavana ja kun mitään ei tapahdu, kipuaa takaisin orrelle närkästyneenä. Parhaimmillaan se on toistanut tätä rumbaa jopa neljä kertaa peräjälkeen. Madot eivät kelpaa herralle ja selkeästi se haluaa jotakin muuta. Niinpä olen sitten rientänyt kauppaan ja ostanut sille sirkkoja tai torakoita. 😀 Herralla on hirmuisen hyvä palvelu. Suklaatorakat ovat Taiston uusin herkku. Ne ovat mukavia siinä mielessä, etteivät ne lennä, mutta ihan yhtä karmivia kuin kenttäsirkatkin omasta mielestäni! Onneksi Taiston ruokavalioon kuuluu myös rucola ja salaatti. Joitakin pilttisoseitakin se on syönyt satunnaisesti.

Taistonkin kuulumisia voi seurailla Instagrammissa. Sieltä löytyy mm tämä video

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s