Lifedream löytyy facebookista

Lifedreamvalokuvaus- ja myös Siltapelto-blogin oma facebook-sivu löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/lifedreamvalokuvaus

Nyt kun Muurlan opiston vuoden mittaisesta valokuvauskurssin päättymisestä on pari kuukautta aikaa, alkaa jälleen halu valokuvaamisen harjoitteluun nostaa päätään. Kuten olen aikaisemminkin täällä maininnut, suurin toiveeni ja unelmani on jonakin päivänä keskittyä ns. toiminta- tai extreme-valokuvaukseen, mutta sitä varten pitäisi olla siellä missä toimintaakin! 😉 Tästä syystä yritän keskittyä harrastusteni myötä myös valokuvaukselliseen puoleen.

Mikäli sinulla olisi tarvetta amatöörivalokuvaajalle harrastuksesi tai ammattisi puolesta niin otathan rohkeasti yhteyttä! Kuvaan mielelläni harjoittelumielessä sadan kilometrin sisällä ilmaiseksi ja kauempanakin bensakuluja vastaan. Ottamiani kuvia saa käyttää vapaasti omassa, yhdistyksen tai yrityksen käytössä sitä vastaan, että saan niitä myös itse käyttää ”mainos”käytössä kotisivuilla, facebook- sekä instagramtileilläni.

Ystävällisesti,

Hanna

hanna.neuvonen@seutuposti.fi

IMG_8722-Pano
Löydät lisää kuviani facebook-seinältä sekä instagramissa!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s