Vuoden 2016 seikkailut videolla

Nyt kun vuosi alkaa olla lopuillaan, huomaan jo suunnitelevani ensi vuoden seikkailuja täyttä päätä. Ensilumen ja pakkasen saapuessa on aivan liian houkuttelevaa hautautua nojatuolin pohjalle suklaan ja kaukosäätimen kanssa, mutta toivo elää josko vielä tänä vuonna jotakin hauskaa keksisin. Luonto on omalla tavallaan hurjan kaunis lumivaipassaan ja ainakin vaeltamassa täytyy käydä viikonloppuisin. Myöntää kuitenkin täytyy, että taidan olla enemmän sulanmaan kulkija. Siksi onkin ihan hyväksi kääntyä katsomaan kulunutta vuotta ja kaikkia seikkailuja, joihin olen päässyt. Osasta minulla ei ole videoita ja osa ei tähän kalenteriini edes mahtunut, mutta lisää löydätte instagram tai youtube-tililtäni.

Aina ei tarvitse valloittaa sitä korkeinta vuorta tai laskea hurjinta koskea. Joskus riittää, että viettää hauskan päivän ystävien kanssa ja saa yhteisiä muistoja yhteiseen reissureppuun. En malta odottaa näkeväni millaisia seikkailuja ensi vuonna keksimme!

Tammikuu 2016 – koirien kanssa kotimetsässä

Helmikuu – Moottoripyörämessut Helsingissä

Maaliskuu – Sukelluskokeilu Helsingin sukelluskeskuksessa

Huhtikuu – kiipeilemässä Kiipeilyareenalla

Toukokuu – mm. koko päivän maastoratsastusvaellus Preryan suomenhevosilla

Kesäkuu – Koskenlaskua Kymijoella Seikkailuviikareiden matkassa

Heinäkuu – melomassa

Lokakuu – kiipeilemässä

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s