Mikä talvilajiksi?

20161108_154947

Lumikuvaa lenkiltä toissapäivänä. Oma mökki on kuvan oikeassa laidassa juuri ja juuri erottuen. Tuiskusi melkoisesti, mutta vaikka nenävalkoisena ja sormet jäässä taivalsin, niin oli se sen arvoista! Ihanaa oli kotona takan lämmössä sitten istua hetki glögin kanssa. Kun kerran lumihanki kasvaa.. on kai aloitettava retkeilyn lisäksi joku muukin aktiivinen talvilajiharrastus. Ehdotuksia? 🙂

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s