Treenikiikkuja vko 13

Tällä viikolla on treeneissä ollut taas puhti päällä! Liidaamisen lisäksi on projektoitu oikein urakalla 6b-6c reittejä ja se kyllä tuntuu nyt lihaksissa. 🙂 Joogatreenejä en ole sen sijaan kerennyt tekemään kuin lauantaina. Kroppa ja mieli suorastaan huutaa kunnon venytyksiä ja perustreeniä, joten onkin hauskaa huomata, miten nopeasti sitä alkaa ihan aidosti kaivata tietyn tyyppistä treeniä.

20170401_142348[1]

Bestikset hymy herkässä!

Ke 29.3.2017 Liiditreenit, Salmisaari. Ei tehty juuri lämppää, vaan lähdettiin samantien liidaamaan helppoja vitosia alakerrassa. Musta 5b, oranssi 6A rocktopian nurkassa, rocktopialla reittejen opettelua: ylärillä keltainen 5b (ei olla ennen menty), liila 6A liidaten puhtaasti, ylärillä valkoinen 6b yhdellä välikiikulla kun eksyin reitillä liiaksi vasemmalle. Tämän jälkeen lähdettiin yläpartsille tekemään peruskuntotreeniä eli kaikki kuusi köyttä ja 12 reittiä ylös ja ALAS eli yhteensä 24 krt seinää ylös tai alas. Siinä tuli kyllä likalle hiki ja mielettömän hyvä mieli! 🙂

Pe 31.3.2017 Yläriprojektoinnit, Salmisaari. Alakerrassa lämmiteltiin vaijereilla muutama reitti. Sitten alakerran aulassa ylärillä puhdas 6A flash, 6b ensin yhdellä välikiikulla, toisella nousulla jo puhtaasti. Haluttiin kokeilla portaikossa hauskaa 6C.n laatikkorallia, mutta ei päästy kuin n. puoleen väliin ja sekin pienellä huijauksella 😀 Yläkerrassa yläriprojektoinnit jatkuivat 3D seinällä. Keltainen 5c meni yllättäen minulta kerralla, vaikka otteet ovat juuri niitä pyöreitä malleja, joita inhoan 😀 Viereinen musta 6A teki enemmän tiukkaa, mutta puskin senkin toppiin. Sitten oli pakko kokeilla vaaleanpunaista 8A:ta 😀 😀 en päässyt edes loikkaamaan ensimmäiseen otteeseen, mutta onpahan yritetty 😀 Saman linjan 6A+ meni yhdellä välikiikulla, vaikka seinän muoto on minulle todella raskas. Lopuksi tein ”chimnin” uudet sinisen 6B:n onsighttina ja mustan 6A:n flashina peräkanaa. Todella tyytyväinen olin itseeni ja treeneihin, tuntui että pääsin monta sellaista reittiä, joita ensin ajattelin mahdottomiksi topata kerrasta.

Video 6A:

La 1.4.2017 Vaijeritreenit Salmisaari. Mitä tekee himokiipeilijä kun pitäisi tavata ei kiipeileviä ystäviä? Kutsuu heidät kiipeilemään! 😀 Tapasin pari ystävääni Salmiksella ja parhaan ystäväni kanssa jäimme kiipeilemään enemmänkin. Varmistin häntä yläpartsilla ja alakerrassa ja tein itsekin ihan hyvät treenit vaijereilla. Ystäväni kuvasi minua tehdessäni mm. valkoista 6C.n reittiä . Videot löytyvät facebook-sivulta. Reitti oli hurjan hauska ja erityisen ylpeä olin kun luin reittiä ensimmäistä kertaa, ilman neuvoja, jouduin ihan itse keksimään ratkaisut ylös pääsemiseksi. Noin puolessa välissä jalka lipesi ja totesin, että loppuosa reitistä sai jäädä toiseen kertaan.

Video 6C:

Su 2.4.2017 Boulderointitreenit Salmisaari. Sarin kanssa boulderoimassa. En ole käynyt areenan uusia reittejä katselemassa sitten boulderointiliigan, joten vähän taas hirvitti korkeudet. Kenties käsissä painoi edelliset treenitkin, mutta monta vihreää pääsin heti toppaamaan. Yhtäkään oranssia en toisaalta edes yrittänyt. Pari vihreää on minulle vielä liian vaikeita ja tuttu turhautuminen nosti jälleen päätään. Pohdittiinkin sitten siinä porukalla mistä moinen johtuu ja on ollut kyllä mukava kuulla, että lähes kaikilla on jossakin vaiheessa ollut samanlaisia ajatuksia kuin minulla: en osaa, en jaksa, turhauttaa, pitäiskö nähdä vaivaa.. a654326f294b448b2281466e07895621[1]Mutta kuulemma sitä vaan pitäisi uskoa itseensä ja tsempata niin kyllä se sitten siitä. 1,5tunnin ”treenaamisen” jälkeen oli olo että kropasta olisi vielä mihin eikä hikikään ollut. Yksittäisten moovien treenaaninen ei jotenkin innosta. Sarin lähdettyä kotiin jäin treenaamaan vaijereilla. Tutut kutoset meni helposti, mutta sitten keksin projektoida aulan 6B:tä. Vaijereilla oli väljää, joten minulle tarjoutui tilaisuus projektoida moovi kerrallaan reittiä kaikessa rauhassa. Kolme kertaa tipuin otteilta, ja joka kerta pohdin hetken ja yritin uudelleen. Alkureitin moovit alkoivat tulla jo lonnostaan ja joka kerta pääsin hiukan pidemmälle. Neljännellä kerralla jalat pettivät alta lattialla ja mätkähdin istualteen maahan 😀 Naureskelin itsekseni että NYT on hyvä treeni! Lopuksi vielä saman linjan valkoinen 6A, jonka olen tehnyt useasti, mutta ei enää riittäneet voimat toppaamiseen. Oli hyvä lähteä kotiin käsivarret hellinä. Nyt, maanantaina, voin sanoa että kyllä vatsalihakset, kyljet ja selkä ovat olleet viikonloppuna kovilla 😀

Jonkin sortin boulderointivideo: https://www.instagram.com/p/BSYrDSjBzeE/

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s