Treenikiikkuja: vko 15- lomaviikko!!

Tällä viikolla minulla on ollutkin LOMA ja sen täyttäminen mielekkäällä puuhastelulla ei kauaa vienyt 🙂 Maanantaina kävin ystäväni kanssa Aneriojärven lintutornilla retkikahvilla ja illalla boulderoimassa. Tiistaina oli aamupäivästä kiikkutreenit, iltapäivällä valokuvanäyttely ja ravintolakeikka nepalilaiseen ravintolaan. Illalla olikin vuorossa melontatreenit. Keskiviikkona vietin päivän ystäväni luona juoruten ja illalla kiikkutreeneissä. Torstaina kiikkutreenit ja perjantaina 13km lenkki huskyni Wilyan kanssa. Pitkäperjantai-illan vietin pääsiäisaterialla isäni perheen luona. Lauantai kului tallitöissä. Ja tänään olen ehtinyt viettämään aamun boulderointitreeneissä ja iltapäivän isovanhempieni luona. Jossakin välissä olen ehtinyt lenkityttää koirat, tiskata ja imuroidakin! Siispä loma on ollut aika muikea kattaus ystäviä, kiikkuja ja hyvää ruokaa! 🙂

20170410_182721[1]Maanantai 10.4 Boulderointitreenit, Konala. Pitkästä aikaa Konalan seiniä koluamassa. Tein lämppärinä vitosia ja nelosia ja sen jälkeen muutamia 6A suorituksia. Hyvä fiilis ja mukavaa seuraa niin pitkästä aikaa tuntui boulderointi uppoavan 🙂 Erityisen tyytyväinen olin siniseen 6C kattoralliin, jota olen tahkonnut marraskuusta aina paikan päälle sattuessani. Joka kerralla edennyt hieman lisää, mutta tänään projektoin reitin valmiiksi yhtä kohtaa lukunottamatta. Siihen en vielä ole löytänyt avaimia, mutta toppauskin onnistui tänään kivasti. Seuraavaksi vain kestoa mukaan ralliin! Ihana reitti, jolla keskivartalo ja käsivarret saavat kuin huomaamatta kyytiä!

Tiistai 11.4. Liiditreenit Salmisaari. Poikien kanssa jo heti aamusta paikalla. Halli ihan tyhjänä, mistä outo fiilis. Meidän lisäksi vain kolme tyyppiä vaijereilla!? Vähän painoi eiliset treenit käsissä, mutta ihan hyvä setti: lämppää vaijereilla, liidinä 5c, 5b. Sitten ylärillä 6A sininen hänkkiseinä, jota en ole uskaltanut vielä liidata. Ei se nytkään mennyt puhtaasti, mutta pääsinpä kokeilemaan! Seuraavaksi rocktopian 6A. Lopuksi vaijereilla jälleen 6C reitin tahkoamista.

20170412_203242[1]Keskiviikko 12.4. Liiditreenit Salmisaari. Ostin uudet geniukset kun pythoneissa on jo uusi reikä!! :O En tiedä käynkö kiipeämässä liian usein, vai oliko 1,5kk sitten tehty pohjaus huono. 😀 Lämppää vaijereilla. Liidinä uusi punainen 5b ja tämän jälkeen lisää yläriprojektointia sinisen 6A hänkkiseinän kimpussa. Hanna-Kaisa liidasi ja minä ylärillä perässä. Tein reitin kolme kertaa, lopuksi puhtaasti rykäisten. Ei ole liidikunnossa vielä, mutta pääsinpä kokeilemaan reittiä ja käsivarret huusivat kyllä sen verran, ettei ihan heti tule olemaankaan liidillä asiaa. Seuraavaksi samalla tavalla liilaa 6A+ kokeilemaan! Oli ihan mielettömän hauskaa päästä tekemään reittejä kaikessa rauhassa ylärillä, minulle fyysisyydellään vielä liian rankkoja liidata, mutta treeninä ihan mainioita! Iloisina todettiin, että tällä tavalla minullekin on hänkillä työstettävää kun pää ei vielä kestä liidiä. Lopuksi vaijereilla uusia oranssia 6c ja keltaista 6b reittiä.

bc8e4f59ff5c1752d5235de0bd991ab8[1]Torstai 13.4 Salmisaari. Konalan boulderointitreenit peruuntuivat kaverin sairastumisen vuoksi, mutta onneksi Jesse lähti Salmikseen. Lompsittiin samantien yläkerran suoralle takaseinälle, jonne tullut hirmuinen määrä uusia 6a-6b+ reittejä. Tein ylärillä aikas monta 6b ja 6b+, jokaista varmaan kaksi toistoa ja projektoin uudelleen vaikeat kohdat. Liidasin 5Cn ja hänkkiseinän lyhyen 5A:n. Kaikki kutoset ihan mentäviä, vaikka yleensä reitillä yksi vaikea kohta aiheuttikin pään vaivaa. Tasapaino tuntui olevan kaikkien reittien kynnyskysymys ja minun kompastuskiveni tänään. Olikin hauskaa kokeilla ihan uusia reittejä, alakertaan verrattuna nämä olivat kamalan lyhyitä, vaikka haastavia. En pysynyt laskuissa mukana kuinka monta kertaa seinää suhasin, mutta yli 12 kertaa. Lopuksi yläkerran 3D- seinällä ylärillä keltainen 5c ja musta 6A. Käsivarret huusivat tuskasta ja pitkästä aikaa koko kroppa oli pinkeenä, joten ihan loistotreeni!

20170411_160355[1]

Ottamani kuva (vas) köysikiipeilyn SM2016-kisoissa julkaistiin Suomen kiipeilyliiton uusimmassa lehdessä.

Sunnuntai 16.4. Boulderointitreenit Salmisaari. Sarin kanssa tänään projektoimassa. Oikean käden nivelet pitkästä aikaa kipuilevat, johtuen kenties tiukasta treeniputkesta tai lauantain tallitöistä ja kottikärryjen työntämisestä. Lämmittelin keltaisilla ja vihreillä. Kun suurin osa vihreistä menee ilman suurempia ponnnistuksia oli pakko hyväksyä se tosiasia, että seuraavaksi on siirryttävä projektoimaan oransseja reittejä. Siis sitä tylsää, turhauttavaa ja ahdistavaa hommaa. Mutta mitä mitä!!? Tänään olikin hyvä päivä!! projektoin vihreää hänkkiseinää reilusti yli puoleen väliin yksi muuvi kerrallaan ja pariakin oranssia. Sarin kannustus ja neuvot auttoivat paljon ja pääsin joka kerta pidemmälle kaikilla reiteillä. Topannut en, mutta eipä se ollut kai tarkoituskaan. Lopuksi laskeuduin alakertaan kuin tuhkimo konsanaan, vetäisin parit 6C ja 6B vaijeriyrkät ja lähdin kotiin.

Harmi, että on/off-rikkinäinen Ritu-autoni ei muutu kurpitsaksi, silloin se olisi varmasti helpompi myydä eteenpäin. 😀 Kiikkujen yhteenvetona voin summata, että kehitystä on tapahtunut huimasti tammikuusta. Joogan ja boulderoinnin myötä oman kropan hallinta on aivan eri luokkaa kuin aikaisemmin. Nyt herääkin tunne, että seuraaavaksi pitäisi tähän ruhoon saada lisää voimaa ja keskivartalolihaksia, mitä tai missä ikinä ne ovatkaan. Etsintä jatkuu..

Nähdään kiikuilla!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s