Eka kymppi!

17796245_10155109028408955_4578014843993464912_nSovimme ystäväni Annen kanssa, että juoksemme yhdessä parin viikon välein. Toivomme tämän kannustavan meitä molempia juoksuharrastuksessa ja kenties vielä jossain vaiheessa pääsemme kilpailemaankin yhdessä. Kotona ylläpidän juoksua koirien kanssa, joten yhteiset treenit Annen kanssa ovat kivaa vaihtelua. Anne on kokenut pitkänmatkan juoksija, jolta saan paljon apua ja vinkkejä juoksijaa pohdituttaviin asioihin.

Tänään juoksimme ekan 10km Ojakkalassa, Vihdissä. Kävelimme ylämäet, sillä molempien peruskunto on aika huono. Jäi kuitenkin hyvä fiilis jatkaa juoksutreeniä ja aion jatkossa päivittää tänne blogiinkin ajatuksiani ja kokemuksiani lenkiltä.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s